Günlük burç yorumları – 12 Şubat 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 12 Şubat Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 12 Şubat 2019, 09:25 Güncelleme 12 Şubat 2019, 09:35
Günlük burç yorumları – 12 Şubat 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Başkalarının mutlulukları bile sizinmiş gibi seviniyorsunuz. Ihtiyacınız olmayan düşünce kalıplarını bırakmalısınız. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla, ortaya çıkacağı bir gün. Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Ayrıca ün bir çok organizasyonun arkasında olacaksınız. Bugün, fikirlerini keskin bir dille anlatmak yerine yapıcı davranman, sorunların üstesinden gelmeni kolaylaştıracak.

BOĞA:

Kendinizi enerjisiz hissedebilirsiniz. Bu durum kendinizi bir süredir çok fazla yoruyor olmanızdan. Dinlenmeyi ihmal etmeyin.Ay burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de, ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. İşte bir çok ilişki fırstlarıyla karşılaşacağınız birgün. Üstelik gizli egolarınız da, her an ortaya çıkabilir. Bugün karşılaşacağın karmaşık olayların üstesinden geleceksin. İşinden memnun değilsen, üstlerinle konuşabilirsin.

İKİZLER:

Kafanıza taktığınız şeylerin listesini alın. Konuların benzerliğini fark edip gerekli değişiklikleri yapın. Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Başak burcunda ilerleyen Satürn, kişiliğinizle ilgili sorunların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Temkinli davranmanız gereken bir gün. Haklarını savunmanın doğru olduğunu görmen mümkün. Yurt dışı eğitimi için ailenden izin koparabilirsin.

YENGEÇ:

Bugünlerde kendinizi şımartmak isteğiniz arttı. Burcunuzun özelliği olan pasif enerjiden çıkıp aktif enerji kanalına girdiniz. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay'ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden oluyor. Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Tıkanıp kaldığın konularda çözümler üreteceğin ve enerjinle herkeste etki bırakacağın bir gündesin.

ASLAN:

Aşk hayatınızda gerekli adımları atacak ve bozuk ilişkilerinizi düzene sokmak için çaba göstereceksiniz. Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işleden hoşlanıyorsunuz. Bugün üçüncü evinizi etkileyen Ay, iletşim konusunda size başarı verirken gecikmiş fırsatları da, karşınıza çıkarıyor. Dengelerinizi sarsacak düşüncelerden uzak kalırsanız, başarı sizin. Bugün, geçmişle bağlantılı durumlar seni etkisi altına alabilir. Kendini adadığın işler de zihinsel açıdan seni yorabilir.

BAŞAK:

Yeni tanıdığınız insanlarla etkileşim içerisinde olurken abartılı mesafeli görünümden kaçınmanızda fayda var. Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranıyor ve olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bugün,yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün sosyal hayatın hareketleniyor. Özel bir durum veya bir insanla ilişkin, aklını ve duygularını karıştırabilir.

TERAZİ:

Kibarlıktan ötürü hayır diyemedikleriniz başka zamanlarda sizi rahatsız etmeye devam edebilir. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz. Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Finansal konularda dikkatli olman gerek. Başarı potansiyelini artırmak için kendini geliştiriyorsun.

AKREP:

Negatif bir konuşma yapacağınız kişilere tutumunuzu direkt göstermeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz ve bu sizleri üzebilir. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir. İşinle ilgili konularda güç gösterileri, çatışmalar ve kararsızlıklar gündemini meşgul edebilir.

YAY:

Aşk alanında bugünlerde fırsatınız açık. Bu durum çekiciliğiniz ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir tablo çıkıyor. Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor. Gezegenler ruhunu rahatlatacak güzellikler sunuyor. Beraber çalıştığın iş arkadaşlarınla fikir alışverişine girebilirsin.

OĞLAK:

Bugün yorgun ve yataktan kalkmak istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda topraklanmak sizi birden canlandırabilir. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Fakat özel duygularınızdan arınmalısınız. Sözlere değil, güce inandığın bir güne merhaba diyorsun! Bu, olumlu etkileri de beraberinde getirecek.

KOVA:

Öğrenme isteğiniz her dem sürmekte ancak öğrendiklerinizi hayata geçirme noktasında tereddütte kalabiliyorsunuz. Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız. Gökyüzünün olumlu etkisi bilinçaltını harekete geçirebilir. Deneyimlerin önüne fırsat olarak gelebilir.

BALIK:

Küçük mutluluklar büyüklere cesaret etmeniz için sizi teşvik edecek ve kendi kendinize ilham vereceksiniz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Satürn karşıt evinizde yer alırken, sosyal ve ortaklık ilişkilerinde inatçı bir tavır sergilemeyi tercih ediyorsunuz.. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Kişiliğin ile duygularını dengelemeye çalışmalısın. Bugün, tüm ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsin.