Günlük burç yorumları – 9 Şubat 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 9 Şubat Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 09 Şubat 2019, 10:11 Güncelleme 09 Şubat 2019, 10:11
Günlük burç yorumları – 9 Şubat 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Arkadaş ve aile çevrenizde verdiğiniz emeklerin taktir edilmemesi, özverilerinizin karşılığını alamamanız moralinizi bozabilir. Bugün seni mutlu edecek haberler alabilirsin. Çevrendeki insanların bunu gölgelemesine izin vermemelisin.

BOĞA

Aşk sizin için çok önemli ve bugün aşkla alakalı alacağınız güzel haberler sizi oldukça rahat ettirecek. Evin, duyguların, ilişkilerin ve dostluklarındaki gelişmeler gündeminde. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

İKİZLER

Belli konularda kendinizi önemli hisssetseniz de iş yerinizde her işi siz yapıyormuş, gibi bir yanılgıya düşmemelisiniz. Ay, ateş burcunda. Günün başlangıcından beri sürdürdüğün neşeli halin, olumlu izlenim yaratıyor.

YENGEÇ

Ruhunuzu rahatlatacak güzel haberler üst üste gelecek.Uzun zamandır hissetmediğiniz olumlu duygulara bürüneceksiniz. Ay'ın konumu, değişimi işaret ediyor. Biraz değişime ihtiyacının olduğunu düşünebilirsin.

ASLAN

Yardımlarınızın fark edilmesi lider grup olarak görülmenizde en büyük vesile. Bugünlerde kimin ne dediğini umursamayın. Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. İç dünyana kapılıp melankolik düşüncelere dalabileceğin bir gün.

BAŞAK

Özgürlüğünüzün kısıtlandığına inandığınızda konuyu nezaket ile çözüp istediğinizi yapabilmeniz taktir topluyor. Bugün aklından geçenleri kendine saklamalısın. Ucu açık fikirlerin yanlış anlaşılmaya sebep olabilir.

TERAZİ

İş yerinizde ufak adaptasyon sorunları çekebilirsiniz. Sizinle aynı işleri yapan kişilerin tavırlarına karşı dikkatli olmalısınız. Sanatsal yaratıcılığının oldukça ön planda olduğu bir gündesin. İlişkilerindeki belirsizlikler sonuca bağlanacak.

AKREP

Rüyalarınızda çok gerçekçi rehberlik mesajları alabilirsiniz. Durugörüleriniz, rüyalarınız size çok olumlu mesajlar verecek. Olumsuz düşünmeye meyillisin. Beklentilerinin karşılanmadığını düşünüp umutsuz olabilirsin.

YAY

Uzun zamandır yapmak istediğiniz her şeyi bugünlerde yaparak hayatınıza değişiklik katabilirsiniz. Bugün yoğun bir gün. Tedbirli ve atik olmanda fayda var. Aksiliklere karşı önemli işlerini ertelemende fayda var.

OĞLAK

Bugünlerde asosyal kabuktan çıkmalı ve bilgi birikiminizi başkalarıyla da paylaşabilme misyonunu üstlenmelisiniz. Kafanda, yapmayı planladığın birçok şey var. Hepsini yapacak güce de sahipsin ama başlayamıyorsun.

KOVA

Aşk konularında kendinizi açıkça ifade etmeniz size başarı getirecek ancak aynı taktiği işinizde de uygulamayın. Bugün zaman zaman ufak aksaklıklar ortaya çıkabilir. Bu aksaklıkların moralini bozmasına izin verme.

BALIK

Aşkı hayatınızın bir parçası yapın bütünü değil. Partneri merkeze oturtmak ilerde ciddi problemlerin olmasına neden olabilir. İş yaşamıyla ilgili kafanda projeler var. Projelerini hayata geçirmek için bazı görüşmelere adım atman gerekiyor.