Günlük burç yorumları – 8 Şubat 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 8 Şubat Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 08 Şubat 2019, 09:22 Güncelleme 08 Şubat 2019, 09:22
Günlük burç yorumları – 8 Şubat 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugünlerde istediğiniz fakat eyleme geçemediğiniz bazı konular hususunda hareket etmeye başlayacaksınız. Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçinize dönük davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Bugün iş yerinde iradeli olmanın ve kararlarında tutarlı davranmanın faydasını görebilirsin. Fakat stratejik davranmalısın.

BOĞA:

İşsiz olan Boğa'lar bugünlerde kendilerine en uygun iş ve şartları bulmak konusunda şanslı olabilirler. Maddesel konularda kendi bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz. Koşullarınızı genişletmek amacı ile hareket etmeli ve çevrenize, mantıklı fakat kişisel menfaatlerinizi ön plana çıkaracak şartlarla yaklaşmalısınız. Bazen çekimserliğiniz yüzünden çok şey kaybedebiliyorsunuz.. Sabırlı olmak her zaman avantaj olmuyor. Ay, tüm gün boşlukta. Bugün geleceğinle ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Alternatif planlar yapabilirsin.

İKİZLER:

İşinizdeki problemler sizi aksiyon almaya teşvik edebilir. Cesaret edemediğiniz şeyleri yapmak için verimli olacak. Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarırken, çevrenizdeki ilişkilere daha farklı bakabiliyorsunuz. Onların problemleri sizin için önem kazanacak. Kardeşler arası iletişim yoğun olduğu bir gün. Karşılıklı ilişkilerinizi pekiştirecek aktiviteler söz konusu olacak. Romantik sözcükler önem kazanıyor. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerini çözmen ve biraz da abartılı davranışlar sergilemen mümkün.

YENGEÇ:

Kendiniz için olumlu şartlar yarattınız. Özellikle evinizde konforunuzu arttıracak bazı hareket alanları sağladınız. Partnerinizin sizi ikna etmesi için zaman alacaktır. İnatçı bir tutum içindesiniz. Heyecanlarınızı baskı altında tutarak, düşünceleriniz paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyduğunuz için, düşüncelerinizi kolay bir şekilde karşınızdaki kişiye teslim edemiyorsunuz. Bugün biraz esnemeye ihtiyacınız var. Gezegenlerin seyri arkadaş çevrenle iletişim içinde olacağını gösteriyor. Gruplaşmaya ihtiyacın olabilir.

ASLAN:

Aşk hayatınızdaki değişik konular sizin başınıza gelebilir. Partnerinizle yaşanacak abzürd durumlar 'yok artık' dedirtecek. Bilinç altınızda yoğun duygular ve gizli öfkeleriniz var. Düşüncelerinizde bazı yeniliklere ihtiyaç duyuyor olsanız bile, uygulama konusunda oldukça titiz davranıyorsunuz. Çalışma yaşantınızda aksayan durumlar için, gerekli motivasyona sahip olabilirsiniz, fakat göz ardı ettiğiniz konular size sorun yaşatacaktır. Etkili bir kişi, iş yerinde seninle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek için harekete geçebilir.

BAŞAK:

Başarabilirlikleriniz ve umutlarınız birleşince ortaya muazzam bir irade çıkıyor. İş konusunda başarılısınız. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor, partneriniz ve ortak ilişkilerinizle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda istekli ve kararlı görünmek zorundasınız. Yapacağınız her türlü fikir alış verişlerinde önce karşı tarafı ikna etmeli ve daha sonra kurallarınızı uygulamalısınız. Tatminkar olmak için şartlarınızı zorluyorsunuz. Bugün sevdiklerinle bir arada olmak, içinde bulunduğun bazı sıkıntılardan uzaklaşmanı sağlayacaktır.

TERAZİ:

Aile ve arkadaşlık ilişkileri hususunda daha anlayışlı olabilirsiniz. Empati yoksunluğu ön plana çıkıyor. Bugün hırslarınızda değişimler söz konusu. Karşınızdaki kişilerin size sunduğu tekliflere temkinli ve isteksiz davranıyorsunuz. Kendinizi güçlü ve gururlu hissediyor ve bazı konumlarınızın size getireceği olanaklara ince hesaplarla yaklaşıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız bazı problemlerin tekrarlanmasından korkuyorsunuz. Ay, boşlukta seyredecek. Aşk hayatının işe yansıması, bazı gergin konuşmaların yaşanmasına neden olabilir.

AKREP:

Çevrenizde gelişecek olaylar olabileceği gibi bazı durumlarda direkt sizi muhatap alan durumlar da olabilir. Sabırlı ve istikrarlı davranışlarınızla ideallerinizde ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Olaylardan ders almasını bilen bir yapınız var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda entelektüel davranışlarınızla çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Yolculuklar gündeme gelecektir. Geçmişin kırgınlıkları ve engellerinden kurtulmak üzeresin… Bu kurtuluş hissi rahatlamana neden olabilir.

YAY:

Ailevi konularda olumlu aksiyon almanıza rağmen istediğiniz gibi ilerlemediğini gözlemleyebilirsiniz. Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla sevgisel alış verişlerde olduğunuz zaman, çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz. Çevrendeki herkes kendisini bu denli övüp dururken, kendi amaçlarına konsantre olmakta zorlanabilirsin.

OĞLAK:

Burçlar kuşağının en disiplinli ve mantıkla hareket eden üyeleri olarak gerekli planlamaları yaparak sağlıklı sonuçlar alacaksınız. Hızlı düşünüyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. Başlattığınız işleri bitirmek konunda aceleci tavırlarınız var. Bugün, iyi niyetli ve yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte bazı düşünce paylaşımı içinde olabilirsiniz. Bazı sırlarınızı kendinize saklama niyetindesiniz. Son günlerde insanları anlamakta güçlük çekiyorsun. Özellikle kardeş figürleri ile yaşadığın konuşmaları gözden geçirmelisin.

KOVA:

Aşk hayatınızdaki olumlu sonuçlar sizi oldukça mutlu edecek ve kendinizi daha iyi hissetmenize vesile olacak. Çalıştığınız kişilerle ve kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz Belli kalıpların kişisi değilsiniz ve yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz. Yoğun bir güne hazır ol! Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan; gökyüzü, fırsata dönüştürecek kişileri kapına getiriyor.

BALIK:

Aşk sorunlarınızı çözmek için oldukça uyumlu bir gün. Arada gizli kalmış konular gündeme gelerek yoluna gidilecek. Duygusal tatminler yaşamadan yapacağınız işlerde başarılı olamıyorsunuz. Bugün çalışmalarınızın sizi anlamlı bir yerlere getireceğinden emin olabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu olurken, yalnız Balıklar karşılarına çıkacak karşı cins ile uzun vadeli birliktelikler kurabilirler. İlişkinde ve iş çevrende yumuşak ve anaç bir tavır sergileyebilirsin. Aslında fazla sorumluluk almadığını fark edeceksin.