Günlük burç yorumları – 7 Şubat 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 7 Şubat Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 09:28 Güncelleme 07 Şubat 2019, 09:28
Günlük burç yorumları – 7 Şubat 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Bugünlerde istediğiniz fakat eyleme geçemediğiniz bazı konular hususunda hareket etmeye başlayacaksınız. Ay, su burcunda. Özel hayatın mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığın için sevdiğin kişiyi ihmal etmemelisin.

BOĞA

İşsiz olan Boğa'lar bugünlerde kendilerine en uygun iş ve şartları bulmak konusunda şanslı olabilirler. Sevgilinle anlamsız bulduğun, çözmeye meyilli olmadığın bir küslük içindesin. Yaptığın bir plan herkesi hayran bırakabilir.

İKİZLER

İşinizdeki problemler sizi aksiyon almaya teşvik edebilir. Cesaret edemediğiniz şeyleri yapmak için verimli olacak. Kendi istek ve beklentilerine göre günü şekillendirebilirsin. Kendini adadığın hedefler açısından kolay bir gün.

YENGEÇ

Kendiniz için olumlu şartlar yarattınız. Özellikle evinizde konforunuzu arttıracak bazı hareket alanları sağladınız. Kendini işine adarken ailesel ve özel hayatınla bağlantılı durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsin.

ASLAN

Aşk hayatınızdaki değişik konular sizin başınıza gelebilir. Partnerinizle yaşanacak absürd durumlar 'yok artık' dedirtecek. Bugün iletişimin yoğun. Bazı konuşmalar aklını bulandırabilir. İş hayatında güzel bir sürprizle karşılaşabilirsin.

BAŞAK

Başarabilirlikleriniz ve umutlarınız birleşince ortaya muazzam bir irade çıkıyor. İş konusunda başarılısınız. Ay, karşıt burcunda. Bugün parasal konulara odaklı kalabilirsin. Ancak bazı durumlar enerjini kırabilir.

TERAZİ

Aile ve arkadaşlık ilişkileri hususunda daha anlayışlı olabilirsiniz. Empati yoksunluğu ön plana çıkıyor. Sabah saatleri ağır geçerken, elinde kalan işler, ilerlemeyen ilişkiler, zor gelen ödemeler canını sıkabilir.

AKREP

Çevrenizde gelişecek olaylar olabileceği gibi bazı durumlarda direkt sizi muhatap alan durumlar da olabilir. Düşünce trafiğin yoğun. İşler zamanında bitsin diye birilerinin peşinde koşturmak seni yorabilir.

YAY

Ailevi konularda olumlu aksiyon almanıza rağmen istediğiniz gibi ilerlemediğini gözlemleyebilirsiniz. Sosyal açıdan yoğun ve hareketli bir güne hazır ol. Parasal açıdan ise beklenmedik bir kazanç seni rahatlatabilir.

OĞLAK

Burçlar kuşağının en disiplinli ve mantıkla hareket eden üyeleri olarak gerekli planlamaları yaparak sağlıklı sonuçlar alacaksınız. Bugün anlamı olmayan konuların uzaması canını sıkabilir. İkilemde kaldığın ilişkileri değerlendirebilirsin.

KOVA

Aşk hayatınızdaki olumlu sonuçlar sizi oldukça mutlu edecek ve kendinizi daha iyi hissetmenize vesile olacak. Önemli bir konuda adım atmak üzeresin. İş yerinde yaşadığın gizli aşkını şimdilik saklama taraftarı olabilirsin.

BALIK

Aşk sorunlarınızı çözmek için oldukça uyumlu bir gün. Arada gizli kalmış konular gündeme gelerek yoluna gidilecek. Ay, burcunda hareket ediyor. Beklentin biraz hayalci olabilir, düşüncelerinin gerçekçiliğini sorgulayabilirsin.