Günlük burç yorumları – 6 Şubat 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 6 Şubat Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 06 Şubat 2019, 10:21 Güncelleme 06 Şubat 2019, 10:22
Günlük burç yorumları – 6 Şubat 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugünlerde kendinizi kollamayı bilmelisiniz. Başkalarının sizi etkilemesine müsaade etmeyeceksiniz. Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. Ayak sorunları, en çok şikayet ettiği konuların başında geldiğini biliyoruz.. Dikkatli olun. Aktif ve meraklı yapınla yakın çevrenle bir arada olmak isteyebilirsin ama bu sefer ilgi görmek isteyen sensin.

BOĞA:

Hamlelerinizde acele etmeyin. Bu da yanlış anlaşılma ihtimalinizi hayli düşüreceği için tüm tartışmalardan haklı çıkartacak. Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel uyum sağlıyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Güçlü olmak senin için önemli olacak. Kolay kazanmadığın yatırımını bir zemine oturtmak için avukatınla görüşebilirsin.

İKİZLER:

Aldığınız kararları eyleme dökmeniz için uygun bir gün olacak ancak sezgilerinizle uyum içerisinde olun. Kendinizi yenilemenin zamanı. Yeni bir işe başvurmuşsanız, istediğiniz şartlarda kabul görüleceksiniz. Değer yargılarınızda köklü değişimler meydana gelecektir. Mal varlığınızı arttırmak isteyecek, yaşam sınırlarınızı genişleterek rahat bir esnekliğe kavuşacaksınız.. Tüm duyguların yoğun yaşandığı bir gün olacak. Bugün kendine yönelebilirsin. Sevdiklerinle bir arada olma fikri güzel ancak tek dolaşmak isteyebilirsin.

YENGEÇ:

Etrafınızda size inanmayan kimseler var ve bu kişileri şaşırtmanın size vereceği haz muhteşem olacak. Bu dönem beklentileriniz yoğun olacak. Yaşadığınız olay ne olursa olsun; yaşantınızda bir dönüm noktasıdır. Mesleğinizi değiştirebilir, şimdiye kadar yapmadığınız bir işi deneyebilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmez ve hızlı hareket edersiniz. Bu günlerinde düşünce mekanizmanız hız kazanıyor. Bugün sosyal ortamında ve arkadaşlıklarında yetersizlikler yaşayabilir veya olayları büyütebilirsin.

ASLAN:

İkili ilişkiler hususunda olayların gerçekten karışacağı bir sürece giriyorsunuz. Şimdiden hazırlıklı olun. İkili ilişkilerinizde size para kazandıracak aktivitelerin içinde olacaksınız. Sezgileriniz çok önemli.. Size o an için çözümsüz gibi görünen işlerinizin, aslında o kadar karmaşık olmadığını görecek ve çıkış yollarını çok kolay bulacaksınız. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Ailene yönelmek, içsel gücünü harcamak isterken, alacağın bir teklifle iş sahasına yönelmek isteyebilirsin.

BAŞAK:

Kendinizi ve yeteneklerinizi kanıtladınız. Şimdi ise insanların hakkınızda bir uzman gibi söz etmesinden dolayı keyif duyacaksınız. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönem yakalayabilirsiniz. Ayrıca , ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacak ve çevrenizi olumlu etkileyeceksiniz. Bugün kendini eğiteceğin alanların, başkalarına göre daha ön planda olduğunu hissedebilirsin.

TERAZİ:

Belli başlı akımlara göre ev düzenleme modaları olsa da en güçlü akım sezgileriniz olmalı. Onları ihmal etmeden dizayn yapın. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. . Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Ön sezilerinizin sizi yanıltabileceğini unutmayın. Para konularında kendini zayıf ve yeterli hissetmeyebilirsin. Ailenden destek görme fikri sana akıllıca geliyor.

AKREP:

Bir süredir devam eden rutin sizi iyice bunalttı. Son derece haklı bu tutumunuz ve dualarınız kabul olacak. Çekiciliğinizin kullanmak için daha ne bekliyorsunuz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi, göreceksiniz. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz. Hayat, sorumluluklarına karşı harekete geçmen konusunda seni uyarıyor. Bu, sende baskı yaratabilir.

YAY:

Ailenizle bağlarınız kuvvetleniyor. Aile içi gerginlik yaşayan Yay'lar durumu bir şekilde çözümlemeliler. Bugün, düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlara değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Ruhsal yönünüz güçleniyor. Birçok konuda baskı hissediyorsun. Endişeli yapın, çevren tarafından gözlemleniyor, Sorumluluk istemeyebilirsin.

OĞLAK:

İradeniz doğuştan yüksek. Kendi kendinizle yarışacak hale geleceksiniz. Bu durum kendi sınırlarınızı keşfetme fırsatı verecek. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için, yardımınızı isteyecekler. Renkli ve sosyal bir yaşamın içinde olmanız, zincirleme aktiviteleri de beraberinde getirecek. Kendinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Özel hayatını geliştirmek için değişiklikler yapmalısın. Geçmişte seni mutlu eden şeyleri hatırlayabilirsin.

KOVA:

Materyalist konulardaki istek ve arzularınız ön plana çıkabilir, elektronik eşyalara karşı zaafınız artış gösterebilir. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile beraberken, harcamalarınızı pek denetlemek istemediğiniz için, daha sonra, bütçenizle ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz.. Bugüne sığdırmak istediğiniz bir çok planlarınız var. Seçimlerinizi özenli yapmalısınız. Mistik olaylara karşı ilgimiz artıyor. Beklenmedik telefonlar, e-postalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir. Romantik planlar yapabilirsin.

BALIK:

An'da kalmanın önemini biliyorsunuz ancak bugünlerde kendinizi geleceği düşünmekten alıkoyamayabilirsiniz. Bugün, duygusal konulara takıntılı olacaksınız. Partnerinizin düşüncelerini merak ettiğinizi ona belli etmek istemiyorsunuz. Karşılıklı konuşmaların size sağlayacağı yarar konusunda şüpheleriniz olabilir. Yaşamınızla ilgili yeniliklere açık değil değilsiniz. Gerilimli olmak sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bugün rahat olabileceğin ve önemli bir sorunundan kurtulabileceğin bir güne hazırlanıyor olabilirsin.