Günlük burç yorumları – 2 Şubat 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 2 Şubat Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 02 Şubat 2019, 08:37 Güncelleme 02 Şubat 2019, 09:13
Günlük burç yorumları – 2 Şubat 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

.

KOÇ

Bugün yıllık hedefinizin bir revizesini yapmak için uygun bir gün. İstediklerinizi ve istemediklerinizi gözden geçirin. İçindeki güç seni cesaretli kılıyor, mücadele etmeyi yorulmak olarak görmüyorsun. Kendinden emin tavırlar sergileyeceksin. İş odaklı konulara eğiliminiz artabilir. Kendinizi 30'lu yaşlarda keşfedersiniz ve kendinize yeni bir dünya yaratırsınız.

BOĞA

Emeklerinizin ilk meyvelerini topluyorsunuz. Bu da size daha çok şevk ve bir şeyler başarma azmi verecek. İletişim gücün artıyor. Bugün konuşmalarınla her zaman olduğundan daha dikkat çekici olacaksın.

İKİZLER

İş odaklı konulara eğiliminiz artabilir. Kendinizi 30'lu yaşlarda keşfedersiniz ve kendinize yeni bir dünya yaratırsınız. Kafanda büyük planlar var. Ama bir yandan 'Bunları ne için yapıyorum?' diye sormaktan kendini alamıyorsun.

YENGEÇ

Pozitif bakış açıları geliştirerek çevrenizdekilere de örnek olabilirsiniz. Bu şekilde başarılı bir süreç geçireceksiniz. Artık harekete geçme zamanı! Bugün bildiklerini çevrenle paylaşmak, projelerini aktarmak istiyorsun.

ASLAN

Kendinizi toparlamakta zorluk çekseniz de başarılı oldunuz. Sizin için zor kazanılan şeylerin kıymeti daha fazla. Yeni bir iş teklifi alman planlarını değiştirebilir. Sosyal ortamlarda gücünü konuşturacağın bir gün yaşayacaksın.

BAŞAK

Etrafınızdaki kişilerin olumlu yanlarını görmek bugün sizin misyonunuz olsun. En az bir iltifat edin. İnsanlarla diyaloğunun artacağı bir gün seni bekliyor. Kendi yıldızını parlatmaya çalışanlara fırsatlar vereceksin.

TERAZİ

Geçmişin kapanmayan defterleri karşınıza çıkabilir ancak kötü değil bilakis sizi mutlu edecek haberler alacaksınız. Kendini arada kalmış gibi hissedeceksin. Yakın çevrenden birinin sana yalan söylediğini öğrenebilirsin.

AKREP

Sorumluluk ve eğlence arasında kalıyorsunuz. Dengenin iyi olduğunu hatırlayın. Bir tarafa yönelmek iyi sonuç doğurmayacaktır. Kararsızlığının zirve yaptığı bir gün. Yaptığın konuşmalarda ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin.

YAY

Olumlu duygular beslemek için kendinize fırsat tanıyın. Bazı sıkıntılar hayatınıza girecek ancak geçici olduğunu bilin. Bugün senin için koşturmayla geçecek. Çalışan bir Yay burcuysan, işlerini hızlıca toparlayıp mesaini bitirebilirsin.

OĞLAK

Sezgilerinize kulak verin. Özellikle iş yerinizde bugün sizi kötüden ya da yanlış bir hareketten koruyacaklar. Günü kaçırmadan biraz şehir turu atmak isteyeceksin. Ancak arabanda sorun çıkabilir, dikkatli olmalısın.

KOVA

Bugünlerde şans sizden yana. Belli sürelerde sessiz kalmalı ve evrenin size verdiği mesajları dinleyerek takip etmelisiniz. Bugün çocuklarla ilgili konularda detaylara boğulabilirsin. Aile büyükleriyle özel ilgilenmen söz konusu olabilir.

BALIK

İç dünyanızda derin ve herkesin anlayamayacağı duygular besliyorsunuz. Fakat bunun dışına çıkıp daha sosyal olun. Seni kıskanan arkadaşlarının samimiyetsiz konuşmalarına denk gelebilirsin. Bazı şeyler bugün yanlış gidiyor olabilir.