Günlük burç yorumları – 1 Şubat 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 1 Şubat Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 01 Şubat 2019, 09:30 Güncelleme 01 Şubat 2019, 09:36
Günlük burç yorumları – 1 Şubat 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Sosyal bir güne giriyorsunuz. Sinema ya da tiyatro gibi bir etkinliğe katılmak için de oldukça uygun bir gün. Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında geçecek. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz. Sizin romantik yapınızı onun anlaması zaman alabilir. Gezegenlerin seyri bugün senin için işinin önemli olacağını işaret ediyor. Uzun süredir hoşlandığın kişi ile yüzleşebilirsin.

BOĞA:

Maddi konularda şans kısmet sizden yana. İşyerini değiştirmek ya da terfi isteyen kişiler için olumlu bir süreç. Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyle iş ilişkileriniz hız kazanacak. Olaylara farklı bir şekilde yaklaşmanız, sizi daha da ilginç bir kişi yapıyor. Güçlü dostlukların kişisiniz.. Çalışma hayatınızda ayrıntıcı davranarak, en önemli olayları kaçırabilirsiniz. Bazen gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz. Bugün insanların finansal sıkıntılarına çare bulabilirsin. Duygusallığın seni rasyonel olmaktan uzak tutabilir.

İKİZLER:

Herhangi bir alanda eğitim almak isteyen İkizler burcu üyeleri bugünlerde başarılı olacaklar. Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları her türlü şekilde irdeleme şansını yakalayacaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, mantıksal yönünüz ağır basıyor. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı sizi rahatsız edecek boyutlara gelmesine izin vermemelisiniz. Bugün keyif aldığın alanlara odaklanacaksın. Yaratıcılık ve rahatlama gibi aktivitelerde bulunmalısın.

YENGEÇ:

Hukuki süreç içerisinde olanlar beklemedikleri gelişmeler yaşayabilirler. Maddi kaynaklarınızın da artacağı bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızın fikrinden yola çıkarak, işinizle ilgili farklı yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Merkür sekizinci evinizdeki ileri hareketi, yatırım konularınızın hız kazanacağını gösteriyor. Çevresel koşulların birden açıldığını görmek, sizi olumlu etkiliyor. Bugün yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Gün, ilhamını ve hayal gücünü harekete geçiriyor. Bugün, iyi faaliyetler geliştirebileceğine işaret ediyor.

ASLAN:

Mevcut ilişkinizde planlamalar yapabilir, ilişkiniz yoksa karşı cinsten biri ile tanışıp hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevkleriniz çok önemli. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmalarından vazgeçmeli ve onun da fikirlerine saygı göstermelisiniz. Güne dinç ve güçlü isteklerle uyanacaksın. Bugün olağanüstü becerilerini ortaya koyabileceğin bir gün olabilir.

BAŞAK:

Tartışmaya sebebiyet verebilecek durumlar bugünlerde sizi rahat bırakmayabilir. Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. İş hayatınızda oldukça sert bir görünüm sergilemenize rağmen, yakınlarınız özel yaşamınızdaki sıcaklığınızı biliyorlar. Günün aranan ismisin. Özellikle çalışma hayatın veya gündelik temponla alakalı konularda etkin davranacaksın.

TERAZİ:

Çocuğu olanlar çocuklarıyla iletişimlerini kuvvetlendirebilir, çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu emellerine ulaşabilir. İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir. Sebebini bilmediğin bir mutsuzluk hissi olabilir. Sana yardımcı olmak isteyen insanlarla karşılaşabilirsin.

AKREP:

Aile ile yapılacak etkinlikler bugün size iyi hissettirebileceği gibi yarın da olumlu yönlerini göreceksiniz. Oğlak'ta ilerleyen Ay sayesinde, arkadaşlarınızla birlikte farklı fakat ilginç bir tablo oluşturacak, uzun süredir beklediğiniz ortamları yakalayacaksınız. Aşırı davranışlardan uzak kalmayı başarabilirseniz, kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi göreceksiniz. Bugün, ailenin yaşlı kişileri ile duygusal bağlarınızı güçlü tutmak isteyeceksiniz. Sözlere aldanma ya da yanılsama gibi konular gündeminde olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

YAY:

İletişim yönünüz sürekli aktif. Telefon trafiğiniz hiç bitmeyebilir. Bazı durumlarda zorunlu seyahatleriniz olabilir. Bugün marjinal düşünceler içinde olmanıza rağmen, hislerinizi kontrol altında tutmayı başarıyorsunuz. Aşk ve özgürlüğün bir arada olması mümkün değil ve siz oyunuzu özgürlükten yana kullanıyorsunuz. Yalnız kalmayı sevmediğiniz için, yanlış dostluklar yüzünden her an zarara uğrayabilirsiniz. Yüksek idealler peşinde koşmak için risk aldığın bir dönemdesin. Bugün kendin için planlar yapacaksın.

OĞLAK:

Gelir gider hesabı yapmak için uygun bir gün. Akılcı çözümler ile tüm borçlarınızı ödeyeceksiniz. Ay, burcunuzda ilerlerken, yenilenme duygusu içinde hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamları değiştirmek isteyebilirsiniz. Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Son günlerde gereksiz bir şekilde vücudunuza yükleniyorsunuz. Bazı işleri çevrenizle paylaşabilir, evde oturup dostlarınızı ağırlayabilirsiniz. Güne hızlı bir giriş yapacaksın. Gün boyunca uzaklara dalabilir ve gerçek dışı planlar yapabilirsin.

KOVA:

Kişisel yeteneklerinizi gözden geçirebilecek ve hayatınızda güzel dönüm noktaları yaratabileceksiniz. Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız. İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor. Güne duygusal bir giriş yapabilirsin. Sanki onca şeyin hızına yetişemiyormuş hissine kapılabilirsin.

BALIK:

Diğer burçlar motive enerjisini sizden alıyor. Bu da yorgun, bitkin, asosyal hissetmenize neden olabilir. Çevrenizde gelişen olayların iyi bir takipçisi olmanıza rağmen, bugün duygularınızı kendinize saklamak istemeyeceksiniz. Çevrenizdeki otoriteye başkaldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün sinirli bir gününüz ve sakinliği denemelisiniz. Her şeyi gözünüzde fazla büyütüyor ve sonrada problemler yaşıyorsunuz. Hayatındaki rutinlerden kurtulmak isteyeceksin. Kendi işini yapıyorsan, önemli anlaşmalara imza atabilirsin.