Günlük burç yorumları – 31 Ocak 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 31 Ocak Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 31 Ocak 2019, 09:27 Güncelleme 31 Ocak 2019, 09:45
Günlük burç yorumları – 31 Ocak 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

İş yerinizde söylediklerinize odaklanın ve söylediklerinizin düşünce gücünüzün bir parçası olduğunu hatırlayın. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Duygularının coştuğu ve tutkuyu sonuna kadar hissedeceğin bir güne hazır mısın? Bugünü evde geçirmek istemeyeceksin.

BOĞA:

Rekabet sever bir yapınız olmasa da rekabet gerektiren durumlarda en iyi performansı sergileyeceksiniz. Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız. Cesaret edemediğin iş değişikliği fikri gündeme gelecek. Kendi işini yapıyorsan, reklam kampanyalarına katılabilirsin.

İKİZLER:

Hiç bilmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilir ve bunlara yönelebilirsiniz. Bu sizi verimsiz sohbetten uzak tutar. İkili ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve bir çok entelektüel konularda paylaşımlar yaşayacaksınız. Neşeli ortamlarda bulunmak; ilişkiniz açısından gelişme gösterirken, başkalarına örnek konuşmalar yapabilirsiniz. Çevrenizin fikirleri sizin için önemli olacak. Son birkaç haftadır gelişen olaylardaki aksilikler seni yormuş olsa da bugün özüne döneceksin.

YENGEÇ:

İç dünyanıza yöneldiniz ve bunun faydalarını da görüyorsunuz. Hedefleriniz ve önceliğinizin kendiniz olmalı. Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmek itemiyor ve değişik yöntemlerle duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize zaman tanımalı, koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip inatçı tavırlar sergileyebilirsin.

ASLAN:

Fikirlerinizin çok verimli olması bulunduğunuz ortama kolay adapte olmanıza vesile oluyor. Bugün, mantıksal hareketlenmeler söz konusu olacak ve olaylara sağ duyulu bir şekilde yaklaşmayı deneyin.. Çevresel ilişkilerinizde oldukça tutucu davrandığınızın farkındasınız. İletişim içinde olduğunuz kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İkna edemeyeceğiniz olayların sorumluluğunu almamalısınız. Güne dinç uyanacaksın. Aklın hep yapmak istediklerinde olacak. Sürekli ertelediğin fikirlerine odaklanmalısın.

BAŞAK:

Hayatınızı iyi bir noktaya taşımak için ayağa kalkıp gereken ne varsa yapacak cesareti gösterebileceksiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. kişilerin olması, motivasyon gücünüzü. arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İş disiplininizin mükemmel oluşu, iş çevrenizden de takdir görmenize neden oluyor. Bugün, inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Renkli bir güne hazır mısın? Eğer sanat dallarına ait bir alanda çalışıyorsan, tarzının dışına çıkabilirsin.

TERAZİ:

İçinde bulunduğunuz sistem ve ortam dahilinde, usulüne uygun farklılıklar yaratarak kişiliğinizi ortaya koyuyorsunuz. Bugün, sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. İlişkilerinizde duygu ve güven çok önemli ve bu elektriği size yansıtamayan kişilere şans tanımak istemiyorsunuz. Oldukça iştahlı bir gününüzdesiniz. Uzun süredir koruduğunuz formunuzu bozmanız an meselesi. İş hayatında en çok danışılan kişi olarak örnek gösteriliyorsun. Arkadaşının vereceği fikirler önemli olacak.

AKREP:

Hayata karşı gösterdiğiniz tutum daha sakin ve arkadaş canlısı. Bunun bir arttı olarak çevreniz genişliyor. Güçlü hafızanızla övünebilirsiniz. Bugün, bir çok olayı geçmişle birleştirerek mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. İlişkilerinizde maddesel sorunlar çıksın istemiyorsunuz. Sizin, olaylara bakış açınız öylesine farklı ki, iyimser yapınızın gölgelenmesine izin vermemelisiniz. Güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu başkaları anlamayabilir. Hayal kırıklıklarını bugünden itibaren arkanda bırakacaksın. Gün, senin için jestler hazırlayabilir.

YAY:

Aile içi anlaşmazlıklara dikkat çeken günler geçiriyorsunuz. Objektif ve adil olmayı kendinize misyon edinin. Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli sakinliği tercih etmelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Hayat sana güzel! Kariyerinle ön planda olacaksın. Patronunla konuşmak istiyorsan bugünü değerlendirebilirsin.

OĞLAK:

Hayatınızda verimli değişiklikler yapmak için uygun bir gün olacak. Bu sebepten de kendinizi farklı şartlara hazırlayın. Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınız konusunda, partnerinizle birlikte cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız. Can sıkıcı gelişmelerle dolu günler geride kaldı. Rahatlayan gündemini, bir aşkla taçlandırmaya ne dersin?

KOVA:

Aşk hayatınızda hareketlilik söz konusu. Romantik olmalı ve partnerinize hak ettiği ilgiyi göstermelisiniz. Romantik ve duygusal bir gün içindesiniz. Sosyal yapınız güçlü kılacak çalışmalar sergilemek istiyorsunuz. Geniş bir düşünce yelpazesine sahip olmanıza rağmen, fikirlerinizi bazılarına ters gelebilir. Farkınızın fark edilmesini beklerken, zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, kendi bildiğiniz gibi davranmalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Güne hızlı bir giriş yapabilirsin. Vaktinden geç uyanman, seni biraz telaşlandırabilir. Bugünü iyi değerlendirmelisin.

BALIK:

Çalışkanlıkla iş koliklik arasındaki dengeyi tutturmanız gerekiyor. Bugünlerde iş kolik olmaya çok müsaitsiniz. Bugün, ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında bir çok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız oldukça esprili ve romantik. Bugün karşınızdaki kişileri etkilemesini başaracaksınız. Kendini çok zinde ve enerjik hissedeceğin kesin. İş konusunda ise fazla detaycısın. Sevgilinden teklifler alabilirsin.