Günlük burç yorumları – 30 Ocak 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 30 Ocak Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 30 Ocak 2019, 09:22 Güncelleme 30 Ocak 2019, 09:28
Günlük burç yorumları – 30 Ocak 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yapıcı eleştrilerde bulunmanızda sakınca yok. Algılarınız son derece açık. Fikrinizi tartışma noktasına getirmekten kaçının. Ay, Yay burcunda ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Bugün neşeli ortamları tercih edeceksiniz. Pratik bir gün seni bekliyor. Ertelediğin bir tedavi, spor ya da diyet programı varsa bugün harekete geçebilirsin.

BOĞA:

Kendiniz için verimli bir hayat istiyorsunuz. Titiz davranmaya başladığınız yeni kararlarınızla uyumlu bir süreç sürdürebilirseniz. Bugün Ay, sizi fevri ve agresif yapabilir. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. İçinizde kopan fırtınaları paylaşacak gerçek bir dosta ihtiyaç duymanız, sizi daha da melankolik yapabilir dikkatli Bugün mantığın değil, kalbin iş başında. Gökyüzü duygularını yükseltebilir. Sorumluluklarını ertelemek istiyorsun.

İKİZLER:

Yapıcı olmanız iyi ancak başkalarının işlerine izinleri olmadan karışmanız kötü sonuçlar doğurabilir.Bugün, aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. . Aşırı alıngan ve hassas yapınız; size karşı yapılan küçücük hatalarda gereğinden fazla etkileniyor. Akşam saatlerinde keyifli anlar geçirebilir, çevrenizle karşılıklı duygu alışverişinde bulunabilirsiniz. Ay'ın konumu sesini yükseltmene yol açabilir. İş yerinde yaşadığın yoğunluk ev hayatına da yansıyabilir.

YENGEÇ:

Üzerinizdeki şansızlıklar bitmek üzere. Aşk ilişkilerinizde hatalı olduğunuz noktaları düzeltmek erdemdir. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Toparlanmakta zorlanabileceğin bir gün. Günün kalitesi, kendini işlere veremeyeceğini vurguluyor.

ASLAN:

Geçmişi hala aşmamış olmanız bütün gün sinirleriniz yıpratmasına yetiyor. Geçmişi serbest bırakın.Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz. Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. Güne isteksiz bir başlangıç yapabilirsin. Ama gün içerisinde işlerine etkin bir şekilde konsantre olabilirsin.

BAŞAK:

Kontrolcülük yönünüz sizi epey zorluyordu ve bugünler gevşemek için size çok iyi gelecek. Çevrenizle ve yakın dostlarınızla beklediğiniz duygusal iletişimi kuracak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Onlarla birlikte bazı kişisel iş birlikleri içinde olacaksınız Yapacağınız atılımlar için, şimdiden alt yapı çalışmalarına başlamalı, yarım kalan işinizi bitirmeli ve yeni başlangıçlar için önünüzü açmalısınız. İkili ilişkilerinin ön plana çıktığı bir gün. Ay'ın konumu, tavırlarında detaycı davranmana neden olabilir.

TERAZİ:

Farkındalıklı ve bilgili bir hayat sürmeniz oldukça hoş ve bu sizin en güzel yönlerinizden bir tanesi.Maddi konularda girişimci bir tablo çiziyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, kazançlar konusunda hayallerinizi destekliyor. Bugün, sezgilerinizi parasal konularla pekiştireceksiniz. İsteklerinizi kararlı bir şekilde yaşama geçirme çabası içindesiniz. Güneş, kazançlarınız konusunda sizi destek veriyor. Algılama gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Benzersiz bir gün yaşamanın sevincini, herkesle paylaşıyorsun. Büyük bir ihalen ya da başarın konuşulacak.

AKREP:

Sözleriniz hayatınızı etkiliyor. Bugünlerde kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz, bu çevrenize de yansıyacak. Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek.. .Yaratıcı yönlerinizi mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Olması gereken zaman ve yerde olmaya özen göstermeli,daha sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atmamalısınız. Ay'ın konumu, ilginç tekliflere neden olabilir. Bazılarını uçuk bulurken, bazıları ile ilgilenebilirsin.

YAY:

Kendinizi zorluyorsunuz. Bu şekilde devam edemezsiniz. Mükemmeliyetçilik sizi yapmak istediklerinizden alı koyar. Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Bazı mesleki konularda yetersizlik hissedebilirsiniz. Seçim yapmanız gereken bir konuda kararsızlık gösterebilirsiniz. Bu nedenle inatçı bireysellik sergilenmektense yakın arkadaşlarınızdan yardım almayı denemelisiniz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz. Etrafında gelişen olayları, olumsuz olarak algılamana neden olan söylentiler, seni rahatsız edebilir.

OĞLAK:

Yapmak istediklerinizin tam tersinde hareket ettiğiniz bir güne girebilirsiniz. Geçici olduğunu bilin, sakin ve akışta kalın. Güçlü yapınızı ortaya çıkaran çalışmalarınızla gündeme geleceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız

Akşam saatlerinde arkadaşlarınızın davetlerine kayıtsız kalmayacaksınız. Onların istekleri doğrultusunda hareket ederek, bazı sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Gezegenlerin desteği ile bugün, sanki omuzundan bir ton yükü atıyormuş hissine kapılabilirsin.

KOVA:

Öz güveniniz yüksek ancak bunu tamamlayabilmek için daha hareketli bir yaşamı benimsemelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek Yaşantınıza yeni heyecanlar katmak istiyorsanız, bazı oluşumlara katılmak için gayret göstermelisiniz. Bugün, mantıklı düşüncelerden çok duygusallığınız ön planda olacak. Kişiliğini ortaya koyacağın girişimler gündemini kapsayabilir. İş görüşmesinde, kendine hayran bırakabilirsin.

BALIK:

Yaşamınızı düzene soktunuz. Bu oldukça güzel bir başlangıç oldu. Tek başınıza karar almanın tadını çıkartıyorsunuz. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, Yay burcunda ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek. Bugün her şeyi inceliyorsun. Nezaketin, ince düşüncenin ve hoşgörülü olmanın önemini düşüneceksin.