Günlük burç yorumları – 29 Ocak 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 29 Ocak Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 29 Ocak 2019, 09:51 Güncelleme 29 Ocak 2019, 10:01
Günlük burç yorumları – 29 Ocak 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Sevdiğiniz bir kişinin sağlık sorunu gündeme gelebilir. Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Seni derin düşüncelere sürükleyecek gelişmelerle karşılaşabilirsin.

BOĞA:

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. İlişkilerindeki yerini hesaplayacağın bir güne giriyorsun.

İKİZLER:

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız. Ay, akşama kadar boşlukta hareket edecek. Güne nedenini bilemediğin bir yorgunlukla uyanabilirsin.

YENGEÇ:

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz.. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün kendinize güveniyorsunuz. İş hayatında 'İstediğim bu değildi' diye iç geçireceğin şeyler, bugün gereğinden fazla zihnini yorabilir.

ASLAN:

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz.. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Finansal anlamda kendine yeni iş olanağı bulabilirsin.

BAŞAK:

İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Bugün Ay'ın konumu size daha disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor. Kararlı davranmanız gereken olayların siz sunacağı avantajları görecek ve davranışlarınızı daha iyi yönlendireceksiniz. Gökyüzünün sana anlatacak çok şeyi var. Gün içinde biri seni alaşağı etmek isterse de buna izin vermeyeceksin.

TERAZİ:

Bugün, duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Çevrenizde bazı fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Sonuç sizin lehinize gelişecek. Kişisel eşyaların odak noktan olabilir. Gün içerisinde görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşabilirsin.

AKREP:

İşinizi severek yapıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. İsteklerin ile arzularını ayırman gereken bir gündesin. Bugün sıra dışı gelişmelere tanık olabilirsin.

YAY:

Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.. .Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Bugün fikirlerini kendine saklamak isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, banka kredileri seni çıkmaza sokabilir.

OĞLAK:

Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi kendinize özgün bir yorumla değerlendirmeniz. . İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve kendi bildiğiniz konularda, taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz. Kısıtlandığını düşünüyorsan yanılmıyorsun. Yönetim temelli her konuda kendini sıkışmış hissedebilirsin.

KOVA:

Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Gün boyu tehlikeli ya da alışılmamış planları üzerine çekebilirsin. Müdürünün sana olan güveni şüphesiz olacak.

BALIK:

Hiç kimsenin siz yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinç altınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek.. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız. Gerilmeye müsait iş toplantısından tut da aile içinde küçük çaptaki savaşı bile adaletli bir şekilde çözmeye çalışıyorsun.