Günlük burç yorumları – 27 Ocak 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 27 Ocak Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 27 Ocak 2019, 10:05 Güncelleme 27 Ocak 2019, 10:05
Günlük burç yorumları – 27 Ocak 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Kontrolcülüğünüz o kadar şiddetli bir safhaya ulaşabilir ki bir anda yeter artık diyerek boşvermişlik dengesine getirebilirsiniz. Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yaptığınız hataları kabul edemiyorsunuz. Bugün partnerinizden yardım alabilirsiniz. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda destek görebilirsin. Alacağın haberler entelektüel ruhuna iyi gelecek.

BOĞA:

Aşk hayatınızdaki sorunları çözmek için ilk adımı siz atabilirsiniz. Ancak bunların size fırsat olarak dönmesi uzun sürmeyecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor. Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız Ay'ın konumu mideniz konusunda sizi hassas yapıyor. Beslenme konusunda dikkatli olmalısınız. Ay'ın gökyüzündeki konumu araştırmaların için sana güç verebilir. Gün içinde tesadüflerle karşılaşabilirsin.

İKİZLER:

Retro sizde pozitif etki yaratacak. Güç ve desteği aşamadığınız ruhsal hassasiyetlerinizi aşmanıza yardımcı olacak. Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır. Akşam saatlerine doğru yaşamınızı istediğiniz gibi kurgulayacaksınız. Geçmişte haksızlığa uğradığın konuyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hızlı ve enerjik bir gün seni bekliyor.

YENGEÇ:

Yaklaşan retronun etkileri detaycılığınızı tetiklese de siz kontrolü ele almak konusunda başarılısınız. Bugün bulunduğunuz ortamlarda kişisel cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz. Dostlarınızın varlığı sizi mutlu ediyor.. Deneyim sahibi olduğunuz dalda; fikirlerinizden başkalarının faydalanmasına izin vermemeli, bazı planlarınızı kendinize saklamalısınız. Güçlü hislerle uyanacaksın. Dış faktörlerin etkisi büyük olsa da güçlü adımlarla ilerlemek isteyeceksin.

ASLAN:

Çabalarınızın karşılığını almaya başladığınız bir gündesiniz. Akşam üstü gelecek haberlerle keyfiniz çoğalacak. Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonra iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz. Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün herkese karşı nazik davranışlar sergiliyorsun. Esprilerinle etrafındakilerin neşesini yerine getireceksin.

BAŞAK:

Bugünlerde kendinizi başkalarına karşı anlayışlı ve uysal bulabilirsiniz. Olayları sorgularken objektif bakmaya çalışın. Ay, finans ilişkilerinize destek verirken, ön plana çıkma konusunda fırsatlar yakalayacaksınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Bugün, birkaç konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman daha tatminkar sonuçlar alıyor ve sonuca gitme konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Sabırsız yönünü yönetmen gerekiyor. Bugün isteklerinin bir an önce gerçekleşmesini arzulayacaksın.

TERAZİ:

Sizler genel anlamda üşengeç yapıya sahip kişilersiniz. Bugünlerde evren sizi hareket etmeniz için destekliyor. Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız. Gün içinde bazı işlerin aksayabilir. Ailenin sıcacık sevgisi ise kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

AKREP:

Sansasyonel olaylardan uzak durmaya özen gösterin. Bazı kişilere karşı inancınızı kırabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Öğle saatlerinden sonra iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz. Yenilgiyi kabul edecek göz yok. Asi ruhunla kimseyi dinlememe konusunda biraz inatçı davranabilirsin.

YAY:

Ustaca hareket etmeniz ve bulunduğunuz ortamdaki tane, tane dingin cümleleriniz ile karşı tarafı büyülüyorsunuz. Bugün Ay, aşk ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine ayni duygularla karşılık verin ve muhalif tavırlar içine girmeyin. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, romantik ilişkileriniz olumlu etkileyecek. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sizin farklı düşünceleriniz ona ilginç gelebilir. İç dünyan hareketli olsa da dışarıya fazla yansıtmayabilirsin. İlişkisi olan bir Yay'san, evliliğe sıcak bakacaksın.

OĞLAK:

Bugünlerde keyif ve zevklerinize olan düşkünlüğünüz partneriniz ve yakın arkadaşlarınızın tepkisine sebep olabilir. Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Bugün Ay, iletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabileceğinizi hatırlatıyor. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. Tatminkar sonuçlar elde edeceksiniz. Kulağın, yurt dışından gelecek bir haberde olacak. Günü olabildiğince verimli geçirmek isteyeceksin.

KOVA:

Bugünlerde yaratıcı eylemlerinizi sevdikleriniz adına da kullanmanın verdiği hafifliğe erişebileceksiniz. Kişisel isteklerinizde artış kaydederken., arkadaşlarınızın da yoğun talepleri ile karşılaşabilirsiniz. İşlek zekanızı kullanabileceğiniz yeni konular karşınıza gelecek. Bugün, çevresel faktörlerin ön planda olması, motivasyon gücünüzü olumlu etkiliyor. Kendinize her anlamda güvenebilir, girişimciliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Sabah saatleri seni biraz zorlayabilir. Gün içinde önceden sözleştiğin arkadaşınla buluşup iyi vakit geçirebilirsin.

BALIK:

Sezgilerinizi olumlu yönde kullanmaya dikkat edin. Sürekli olayların pozitif yönlerini de görmeye çalışın. Bazı olayların açığa çıkmasını istemediğiniz için, çevrenize geleneksel bir tutum sergileyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var. Yaşam kalitenizle ilgili gelişimler söz konusu. Kariyerinizle ilgili çeşitli konuşmalar içinde olacaksınız. Her tür iletişimin verimli olacağı bugün alınganlıklarını bir kenara bırakacaksın. Adalet kavramına önem vereceksin.