Günlük burç yorumları – 26 Ocak 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 26 Ocak Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 26 Ocak 2019, 08:27 Güncelleme 26 Ocak 2019, 08:32
Günlük burç yorumları – 26 Ocak 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Geçmişteki hataları düzeltmeye yönelik davranacaksınız. Bunlar geleceğinizi pozitif şekillendirecektir. Bugün planlarında ani değişimler yaşayabilirsin. O yüzden gün içerisinde kimselere randevu vermemende fayda var.

BOĞA

İş ve eğitim hayatına yeni atılan Boğa'lar artan sorumluluklar altında kendilerini rahatsız hissedebilirler. Oldukça sakin geçecek bir cumartesi gününe hazır ol. İş ortamında olsan bile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.

İKİZLER

Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek sizin için çok önemli. Bunun avantajını göreceksiniz. Konuşma kabiliyetin sana kolaylık sağlıyor. İkna edici sözler sarf etmen, etrafındakileri de motive ediyor.

YENGEÇ

Başkalarını suçlamak yerine hayat kalitenizi arttırmanın sizinle alakalı olduğunu öncelikle kabul etmelisiniz. Bugün çıkan bir tartışma geri adım atmana neden olabilir. Bugün ulu orta konuşmamalısın.

ASLAN

Topluluklar içerisinde kendinizi rahat hissedemiyorsunuz çünkü bir yerlerde bir kopukluk oluyor. Sabah saatlerinde evde miskinlik yapacaksın. Üzerindeki ağırlıktan kurtulmak adına kısa bir yürüyüşe çıkabilirsin.

BAŞAK

Sevginizi gösterme noktasında geri planda kalmayın. Çocuk sahibi olan Başak'lar çocuğunuzla muhakkak ilgilenin. Dolaplarını boşaltma zamanı çoktan geldi. Günün bir kısmını yaşam alanını düzenlemekle geçireceksin.

TERAZİ

Hayatını düzene sokmak noktasında bir süredir problemler yaşayan, Terazi'ler bu motivasyonu elde edecek. Bugün birçok konuya dair haberler alacağın bir gün. Yakın çevrenle ilgili sarsıcı bilgiler edinebilirsin.

AKREP

Sabrınızın ve sevginizin ödülünü iş ve diğer konularda göreceksiniz. Adeta dört ayak üstüne düşeceksiniz. Canının istediği gibi davranmak, telefon görüşmesi yapmak, kendini sokağa atmak için ideal bir gün.

YAY

Zamansızlıkla ilgili probleminiz olabilir bugünlerde. Yanlış yerde yanlış zamanda olabilirsiniz. Evine, duygularına, ilişkilerine yönelik gelişmeler gündeminde. Anlam veremediğin bir duygu yoğunluğu yaşayabilirsin.

OĞLAK

Kendinizi de çevrenizi de aşırı kontrolcülüğü bir kenara bırakıp rahatlama eylemine geçin bugün.

KOVA

Anlaşmazlıklara düştüğünüz partnerinizle alakalı olarak kendinizi ifade etmiyor bir şeyleri geçiştiriyorsunuz. Sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler motivasyonunu düşürebilir. Bugün bir B planı yapman iyi olabilir.

BALIK

Üzerinizde bir ağırlık var gibi hissetseniz de o ağırlığı koyan sizsiniz bunu anlarsanız hayatınız düzelir. Bir cumartesi gününü iş yaparak geçirmek istemiyorsun. Fakat boşa geçirecek zamanın olmadığının bilincindesin.