Günlük burç yorumları – 23 Ocak 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 23 Ocak Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 23 Ocak 2019, 09:31 Güncelleme 23 Ocak 2019, 09:57
Günlük burç yorumları – 23 Ocak 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugünlerde kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz ve dikkat dağınıklığına dayalı iş performansınızda düşüş olabilir. Bugün Ay, Başak'ta ilerlerken, kendinizle ilgili kişisel sorgulamanız devam ediyor. Kafanızda bin bir çeşit düşünceler içinde, sürekli bir değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla bir yararı yok. Sadece yaşadığınız zincirleme olaylar yüzünden, aklınız geçmişinize takıldığı zaman , içinizde bir burukluk başlıyor. İnişli çıkışlı duygular yaşıyorsun. Ay'ın konumu seni hassaslaştıracak. Fazla fikir alışverişi yapmamaya özen göstermelisin.

BOĞA:

Dostlarınızdan beklenmedik cümleler duyabilirsiniz. Dedikodunun ne kadar hakim olduğunu görünce şaşıracaksınız. Ay kombinasyon burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bunun aksine, ona karşı kıskanç ve izleyicisiniz. Bu çelişkiyi üzerinizden atmalısınız. Ketum günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Kariyerinde yeni aşamalardan geçtiğini düşüneceksin. Yoğunluğun sebebiyle yeni iş arayışında aceleci davranmamalısın.

İKİZLER:

Olaylara farklı çerçevelerden baktığınız için hem başkalarının hem de kendi sorunlarınızı kolaylıkla çözeceksiniz. Bugün rutin günlerinizden biri olmasına rağmen, Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından, etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıları olabilir. Duygusal takıntıları olan kişilere karşı temkinli davranmanızda fayda var. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Bugün şanslı olduğunu hissedebilirsin. Kariyerin, kazançların ve bu vesile ile edindiğin çevre önemli olacak.

YENGEÇ:

Duygusal hassasiyetlerinizin farkına varın ve onları onurlandırın. İyi de kötü de bir sebepten yaşamınızda. Ay kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerliyor ve aşk yaşantınıza daha bir derinlik veriyor. Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına karşı hazırlıklı olun. Bazıları sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızı farklı algılayabilir. Bugün katılacağınız toplantılarda çapkınların ilgisini çekeceksiniz. Olayları oyun gibi görürseniz,eğlenceli olacaktır. Bugün bir alacağının ödemesi yapılabilir. Aklından çıkan bir ödeme olduğu için şaşkınlık yaratabilir.

ASLAN:

Yolunda gitmeyen bir şey olduğunda hemen strese girmeyin. Yoksa patronunuzla problem yaşayabilirsiniz. Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden çok daha önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Onların isteklerinin diğer işlerinize göre ön sırada olması, herkesi mutlu edecek. Bu gün bazı önemli randevularını da düşünerek, gün içinde planlamanızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Bugün bazı işler yüzünden fazlasıyla yorulabilirsin. Öğleden sonra alacağın haberle keyfin yerine gelebilir.

BAŞAK:

Karakterlerinin harika olan yönlerini ortaya çıkartmayı bilen Başak'lar bugünlerde karşı cinse çekici gelecek. Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusallığınız tavan yapabilir. Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce, empati yeteneğinizi kullanırsanız, onun isteklerinin altında yatan gerçek nedeni keşfedebilirsiniz. Amaçlar bazen gizlenebilir. Beklentilerin artarken, kazançlarında artış olmaması canını sıkıyor. Verdiğin emeğin karşılığını alamayabilirsin.

TERAZİ:

İş ortamında genel bir uyumu yakalamakta zorlanıyorsunuz. Başkalarını eleştirmekten vazgeçin, empati kurun. Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe, olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Hareketlerinizi ne kadar disipline ederseniz edin, her şey olacağına varıyor. Bu yüzden, olayları gelişigüzelliğine bırakın. Yakın dostlarınızın bir olayına yardım etmek sizi rahatlatacak. Bugün işlerini halletmen için ideal bir gün. Medya, yazarlık gibi alanlarda pratikliğini kullanman gerekecek.

AKREP:

Olumlu yönde davranmanın ve buna çabalamanın meyvelerini toplamaya başladınız. Genel anlamda huzurlusunuz. Çevrenizde iletişim içinde olduğunuz kişilerden kuşku duymanıza neden yok. Sizin disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla kafanızda büyütüyorsunuz. Bugün, sevdiklerinizle iletişim bozukluğu yaşayabilirsiniz. Koşulların getirdiği aksiliklerin sonuçlarını başkalarından çıkarmamalısınız. Bugün yoğun bir gün. Çalışmayan bir Akrep burcuysan, eğitim, kurs programlarını araştırabilirsin.

YAY:

Sosyal yaşamınız iyi giderken, aşk konularında bahtsızsınız. Yönünüzü net olarak belirlemeniz gerekiyor. İçinizden taşan bir enerji topu olmanıza rağmen, yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak tarzınız değil fakat, yapmanız gereken her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz. Bugün yoğun duygular ve istekleriniz karşısında bocalamanız mümkün. Gizemli şeyleri çok sevdiğiniz malum. Daha cesur olmalısınız. Ekonomik açıdan, planlarından uzaklaşmak istemiyorsun. Ama hesapta olmayan harcamalar yapabilirsin.

OĞLAK:

Bugünlerde kişiselliğe önem vererek sadece kendisi ile ilgilenmek isteyen bir karaktere bürünebilirsiniz. Dostlarınızla birlikte bir çok ortak aktivite içinde olacaksınız. Olumsuzluk duyguları içinde hareket ederseniz, bazı işlerinizin yarım kalmasına neden oluyorsunuz. Bugün Venüs'ten pozitif etkiler alıyorsunuz. Neşeli bir şekilde başlatacağınız aktivitelerinizi aynı hızla sürdürecek ve bitirebileceksiniz. Sorumluluklarının artmasıyla kendini baskı altında hissedebilirsin. Stres yaptıkça elin ayağına dolaşacak.

KOVA:

Sözlerinizi dinlemeyen arkadaş çevrenizin bugünlerde sizin söylediklerinizi birebir yaşaması olası. Dikkat! Dış görünüşünüze yansımasına rağmen, duygusal takıntılarınızda oldukça inatçısınız vazgeçmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı, düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.. İçinizden bilenmek size yarıyor. Birçok olayın farkında olmanız sizin için şans oluyor. Bugün birçok detayla uğraşacağın için dikkatini kaybetmen sorun çıkarabilir. Dalgınlığa izin vermemelisin.

BALIK:

Kendinizi tazelenmiş hissetme fırsatı yakalıyorsunuz. Her şeyin iyiye gitmesi dahilinde siz de ümitle doldunuz. Ay karşıt burcunuz Başak'ta ilerlerken, duygusal konularda temkinli ve istikrarlı hareket ediyorsunuz. Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle derin konular üzerinde daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek. Yaşam standartlarını sorguladığın bir gündesin. Kariyerinde güç kazanacağın gelişmeler yaşanabilir.