Günlük burç yorumları – 20 Ocak 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 20 Ocak Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 20 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 20 Ocak 2019, 10:05
Günlük burç yorumları – 20 Ocak 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bu hafta geçmişin başarısızlıklarından ders alacaksınız. Deneyeceğiniz yeni yolda üst üste kar sağlamanız mümkün. Yaratıcılık konusunda mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. Başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır. Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşırken, yeni işler sizin için olumlu atılımları gündeme getirecek. Yoğun çalıştığınız projeleriniz size pozitif sonuçlar getirmeye başlayacak. Bugün Güneş, hava burcuna geçiş yapıyor. Çevrende şüpheli davranışlar sergileyen insanlar olduğunu düşünüyorsun. İşlerin istediği gibi gitmesini istiyorsan insanların ne yaptığına biraz olsun takılmaman gerekiyor. İçindeki kaygıyla baş etmen gereken bir dönemdesin. Planlarının bozulacağını düşünmekten uzak durmalısın.

BOĞA:

İletişiminiz oldukça kuvvetli olduğu için bugünlerde dostlarınız onlarla çokça vakit geçirmenizi isteyebilir. Günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Kalbi dolu olanlar, sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içinde olmalısınız. Ay'ın konumu akrabalar, aile, yakın dostlarla iletişimini artıracak. Uzun zamandır görmediğin kişilerle görüşebilir, geçmişi yâd edebilirsin. Geçmişi düşünürken korktuğun şeylerin aklına gelmesi seni ürkütebilir. Unutma geçmişteki senden hiçbir şey kalmadı. Dolayısıyla aynı hataları yapman mümkün değil.

İKİZLER:

Sizi yoran bazı belirsizlikler ortadan kalkacak. Belli konularda artık dinlenmek ve eğlenmek için fırsat yaratabileceksiniz. Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Duygusal ilişkilerinizde istediğiniz mantık köprüsünü kurabiliyorsunuz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugün Güneş, hava burcuna geçiş yapıyor. Haftanın son gününde hissettiğin bu halsizliği Ay'ın konumuna borçlusun. Harcamalarında programlı davranmaya özen göstermelisin. Bugün iletişim konusunda ilerlemeler var. Eğer mesleğin medya, halkla ilişkiler ve bu tarz bir şey ise zekânı da devreye sokuyorsun.

YENGEÇ:

Uzun süredir kendinizi şansızlıkla itham ediyordunuz. Bugünlerde şans sizden yana esmeye başlayacak. Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Bu dönemde, sevgiliniz veya eşinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilir, sizin için unutulamayacak bir seyahat yapabilirsiniz. Haklı olduğun konularda devleşiyorsun. Biri söz verdiğinde kafana fazla takıyor, içinde büyütüyorsun. Kimsenin aklına muhtaç olmadığın gerçeğini ispatlamak için daha ne yaşaman gerekiyor bir düşün. Bugün çevrendekileri analiz etmek sana iyi gelecek.

ASLAN:

Üşengeçliğinizden bir türlü başlayamadığınız bir işinize başlayacak, gerekli disiplini sağlama fırsatını bulacaksınız. Bu dönemde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır. Kariyerinizle ilgili; Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız. Bugün Güneş, karşıt burcuna geçiş yapıyor. İletişimle ilgili sözlerini tartmaya ihtiyacın var. Ay'ın konumu cüretkâr ve gergin olma eğilimini daha da artıracak. Kısa zamanda çok iş yapmak isterken mevcut işlerini bozmamaya özen göstermelisin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan daha çok çalışman gerektiğini göreceğin muhasebe hesaplarıyla karşılaşabilirsin.

BAŞAK:

Bugünlerde hayatınızda belirsiz giden ve bir türlü hiçbir yöne sapamadığınız konular netlik kazanacak. Bugün gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir. İkna kabiliyetinizi istediğiniz gibi kullanarak, karşınızdaki kişiye isteklerinizi yaptıracaksınız. Sizinle iş birliği içinde olan kişiler adaletli tavırlarınızdan etkilenerek, size daha fazla sorumluluk yükleyebilirler. Fakat bugün ailenizin sizden birtakım beklentileri olabilir. Uzak ülkelerle ilgili bağlantılarından bugün bol bol haber alabilirsin. Alacağın teklifler geleceğini çok ilgilendiriyor. Bu dönemi iyi değerlendirmelisin. Kendini eksik görmekten artık vazgeç. Son zamanlarda kendine yaptığın yatırımları fark etmen gerekiyor. Dışarda duyduklarından etkilenmek yerine sevgilin ile bizzat konuşmak isteyebilirsin.

TERAZİ:

Zaman yönetimi konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle iş/okul konularında yetişme problemi yaşayabilirsiniz. Siz hareketli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. Bu nedenle, geçici ve uçucu duygular karşısında temkinli olmaları gerekiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin yoğun duygusallık yönü diğer özelliklerine göre daha fazla ağır basacak. Haftanın sonu gününü çalışarak geçirmek zorunda kalabilirsin. Sosyal hayatında yükselişe geçmene neden çok şey var. Ancak bugün fevri hareketlerin ve konuşkanlığın yorucu etkilere neden olabilir. Taleplerini iletirken biraz daha mantıklı ve sağduyulu olmanı öneririm.

AKREP:

Zaten tutkulu olan sizlere bugünlerde evren de destek oluyor ve istikrar geliyor. Bu güç ile yapamayacağınız hiçbir şey yok. Arzularınızın tavanı yüksek; ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı ve kaynağını bilmediğiniz yiyeceklerden uzak kalmalısınız. Birlikte çalıştığın insanlarla iletişiminin yoğunlaşacağı bir gün. Ay'ın konumu analiz etme yönünü ortaya çıkıyor. İyi bir konuşma ile birçok sorunun üstesinden geldiğini bilen mantığa sahipsin. Özellikle ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan sosyal medya hesaplarını sık sık kontrol etmeni tavsiye ederim. Ancak unutmaman gereken bir nokta var.

YAY:

İçinizde yer etmiş bazı konuların verdiği huzursuzluklar hafifleyecek. Kalbinizden büyük bir yük alınmış gibi hissedeceksiniz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bugün sevdiğin insanlardan yardım alırken kırıcı olmamaya özen göstermelisin. Bir yandan da şefkat dolu sözler duyabilirsin. Hiç tahmin etmediğin biriyle ilişki beklemediğin halde ondan yakınlık görebilirsin. Bol bol gülmeni ve ilişkilerinde esnek bir tavır sergilemeni sağlayabilir. Yeniliklere karşı duruşun net bırak bazı konular olurunda gelişsin.

OĞLAK:

İş hayatınızda kıvamı kaçırmamalısınız. Aşırı kontrolcülük arkadaşlarınızla aranızda tartışma çıkmasına yol açabilir. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın. Geçmiş senin için geleceğin aynası. Dolayısıyla birlikte olduğun kişinin işi çok zor. Geçmişinden kurtulup kurtulamadığını öğrenene kadar sınavlar yapmaya devam edeceksin. Bazen küçük krizler yaşarız ve bunu çözene kadar sadece o konuyu düşünürüz. Buraya kadar hiç sorun yok fakat sorunla karşı karşıya kalınca hayatı durdurmana ne demeli?

KOVA:

Sosyal biri olmanızdan ötürü bugün ara buluculuk istenebilir. Çaprazlama 3. şahıs olayların ortasında kalabilirsiniz. Bugün, enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlamanız, zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor. Bugün çevreniz tarafından yönlendirilebilirsiniz dikkatli olun. Bugün Güneş burcuna geçiyor. Doğum günün kutlu olsun. Ailenden bir yakınının senden borç istemesiyle ekonomik durumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Konu sevdiklerine yardım etmek olunca varını yoğunu ortaya koyuyorsun. Merhametli bir yapının olması sebebiyle bugün sevdiklerine karşı daha naif olabilirsin.

BALIK:

Kariyer hedeflerinde evrenin desteğini hissedeceksiniz. Hiç beklemediğiniz kursunuz için finanse mucize gibi hayatınıza akabilir. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Emir almamak gibi sorununuz olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsanız, bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız. Bugün içinden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. Kimsenin sana dokunmaması için kendi kabuğuna çekilebilirsin. Bu şekilde davranışların sevdiklerinin dikkatini çekecektir. Senin sıkıntını öğrenmek için sana baskı yaptıklarını düşünerek ağır tepkiler vermekten kaçınmalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızdaki kıskançlık krizi büyüyebilir.