Günlük burç yorumları – 17 Ocak 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 17 Ocak Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 17 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2019, 10:02
Günlük burç yorumları – 17 Ocak 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

İş ve özel hayatınızda her zaman mükemmeli arayarak kendinizi boşu boşuna yoruyorsunuz. Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün içindesiniz. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin size sağlayacağı avantajları olumlu değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli bir gün. Bugün çok ısrarcı olduğunu görebilirsin. Çevrendeki kimsenin düşüncelerini eleştirmesine tahammül edemiyorsun. Kapı dışarı göstermek zorunda kalacağın diyaloglar yaşanabilir. Her şeye rağmen sinirlerine hâkim olman gerekebilir. Uzun zamandır konuşmaktan kaçtığın bir konu bugün karşına gelebilir.

BOĞA:

Kafanızda olayları netleştirmeden duygusal durumlarla yüzleşmekten kaçınmalısınız. İnatçı tavırlar sergileseniz bile, içsel duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. Bugün iş olanaklarınızı ailenizin istekleri dahilinde değerlendirmek isteyeceksiniz. Güven olgusunun önemli olduğu bir gün. İşinle ilgili aksaklıklar, geç saatlere kadar mesaileri seni fazlasıyla yordu. Zoru başarmak için sınırlarını daha da zorlamaya devam ediyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, rekabetçi duygulardan sıyrılmak adına ortamlardan uzak durmak isteyebilirsin. İlişkinde kendine zaman ayırmak istemen sebebiyle biraz uzak kalmayı tercih edeceksin.

İKİZLER:

Hiç beklemediğiniz bir işten ilginç kazanımlarınız olabilir. Bu hem maddi hem de manevi olabilir. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. Güvenli sularda yüzmek isterken kendine dair tedbirler alıyorsun. Risk içeren, seni huzursuz bırakan, fazla sorumluluk gerektiren işlerde destek bekleyeceksin. Becerikliliğin ve hırslı yapınla birçok işin altından kalkman takdir toplayacaktır. Gün içerisinde uzun zamandır merakla beklediğin haberi alacaksın.

YENGEÇ:

İlişkiniz hakkında şimdiye kadar görmediğiniz detayları görebilirsiniz. Ona olan güveninizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli alt yapınız mevcut. Fakat, daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zamana hemen geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut. Bugün senin için hareketli geçecek. Yorgunluğunda üstüne eklenince senin için işyeri daha bir çekilmez hale gelebilir. Başkalarının üzerinde bıraktığın izler uzun süre konuşulacak etkilerde olacak. Bugün eski bir iş arkadaşına yardımda bulunabilirsin. Üstündeki ağırlığı atmak için kendinde bir yenileme sürecine girmelisin.

ASLAN:

Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler var. Bazı kayıplarınız olabileceğibir dönemdesiniz. Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz. Moralinin daha yüksek olduğu bir gün seni beklemekte. Son günlerde iş yerinde yaşadığın anlaşmazlıkları tatlıya bağlayacaksın. Küs durmayı sevmeyen bir yapın olduğu için uzatmaktan hoşlanmıyorsun. Alım-satımla ilgili geçmişten bir haber alabilirsin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, uluslararası platform ve tanıtımlarda yer alabilirsin.

BAŞAK:

Sosyal hayatınız derinleşebilir ve içinde bulunduğunuz bu durumu sorgulamanıza neden olabilir. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz. Güne biraz uykusuz uyanabilirsin. Bu durum dikkat dağınıklığına sebep olabilir. Çalışan bir Başak burcuysan, bilgisayarında oluşabilecek hasara karşı yedeklemeni mutlaka almalısın. Gün içerisinde borçlarını tahsil edebilirsin. Yaşadığın sorunların üstesinden gelirken sevdiğin insanların sana olan güvenlerinin sarsıldığını görebilirsin.

TERAZİ:

Yeni tanıştığınız insanları hayatınıza hemen sokmaktan ve onlara aşırı güvenmekten kaçının. İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Kararlarını hayata geçirmek için doğru bir gündesin. Detaylara önem verişinden dolayı aksaklıkları da rahatça fark edeceksin. Enerjinin artmasıyla etkileyici konuşmalar yapabilir, bazı iş arkadaşlarının kıskançlıklarını görebilirsin. Senin iyiliğini düşünen insanların yanında olması sana güç verecek.

AKREP:

Aşk konusunda beklediğinizden farklı gelişen olaylar sizi hayal kırıklığına itiyor. Mücadeleye devam etmelisiniz. Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Sinir sisteminiz biraz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var. Maddi sorunlarını düzeltmiş olman kendine olan güvenini de tazeledi. Yaptıklarını düşünmeye zamanın olmayabilir. Ama yarım kalan işlerin için biraz daha acele etmen gerekecek. Eğer konu kariyerin ise yeni arayışların için çözüm buluyorsun. Rahatlığın senin için çok önemli olduğundan sorumluktan kaçmamaya özen göstereceksin.

YAY:

Yeni tanıştığınız kişileri ve yaşadığınız olayları kaderiniz olarak yorumlamaktasınız. Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz. Bugün kendini çok rahat ve huzurlu hissediyorsun. Bakış açının olumlu olması da çevrenin çok hoşuna gidecek. Arkadaşlarının sana bir sürpriz yapması da keyfine keyif katacaktır. Eski sevgilinden gelecek haber üstünde durgunluk yaratabilir. Onu tekrar görmek istediğin halde yaşadıklarından dolayı uzak durmayı tercih edebilirsin.

OĞLAK:

İş konusundaki başarınız sayesinde üstlerinizden beklentileriniz de büyüyor. Onlar da bunun farkında. Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, bugün arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz. Birlikte alacağınız ortak kararlar, geleceğiniz açısından size olumlu katkıları olacaktır. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın. Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü olabilir. Her zamankinden daha fazla dikkatli ve başarılı olmak arzusundasın. Çalışma hayatındaki görevlerinin, sorumluluklarının artmasıyla beklediğin pozisyona yaklaşıyorsun. Kariyerine adapte olduğun için çevrende olan olayları gözden kaçırabilirsin.

KOVA:

Gönül işlerinde beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Bugün sakarlıklar başına küçük kazalar açabilir. Bu anlamda ani hareketlerden kaçınmalı, daha itinalı davranmalısın. Artık zor günlerin geride kaldığını görmelisin. İkili ilişkilerinde ise detaylara çok önem veriyorsun. Çalışma ortamındakilere karşı bazen fedakârlığını abarttığının farkında olmalısın. İyi niyetin bazı kişiler tarafından kullanılabilir.

BALIK:

Hayatınızda son zamanlarda bolluk ve bereket hakim. Her şeyi büyütme özelliğiniz açığa çıkabilir. Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı eski olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Hayatında birçok şeyi planladığın yavaş yavaş harekete geçmen gerekiyor. Erteledikçe isteklerinden uzaklaşabilirsin. Eğitimle ilgili bazı planlarını gerçekleştirmek istiyorsun. Buna yönelik bir adım atabilirsin. Çalışan bir Balık burcuysan, çalışmalarına rahatlıkla hız kazandıracaksın. Bir arkadaşının sana söylediği sırrın ortaya çıkması bütün gözleri sana çevirebilir.