Günlük burç yorumları – 15 Ocak 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 15 Ocak Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 15 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2019, 10:02
Günlük burç yorumları – 15 Ocak 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, Bazılarına farklı gelebilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması: sizi her anlamda mutlu ediyor. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz. Hareketlerinin duygularına bağlı olduğu bir gündesin. Aldığın kararlardan daha sonra pişmanlık yaşayabilirsin. İçine kapanma eğiliminde olmamaya özen göstermelisin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmen hem içini açacak hem de yaşadığın ruh halinden sıyrılmana yardımcı olacaktır. Gün içerisinde yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz. Onlar da bunu sabırsızlıkla bekliyor.

BOĞA:

Bugünlerde oldukça yoğunsunuz. Hayatınızı yüksek standartlara sokmak için çabalıyorsunuz. Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız. İşyerindeki disiplinden boğulduğun için serzenişlerde bulunurken ölçüyü kaçırmamaya çalışmalısın. Maddi sorunlarını kesin bir şekilde ortadan kaldırmadan, yeni bir iş arayışına girmek bu günlerde seni daha da zor duruma sokabilir. Ama hemen panik yapmana gerek yok, daha sağduyulu davranarak hareket edebilirsin.

İKİZLER:

Çeşitli davetlere gidebilirsiniz. Güzel günlerin tadını çıkarmalısınız. İş konusunda kafanız rahat. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli ve huzursuz yapıyor. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz. Hayatının karıştığını düşündüğün bugünlerde aslında senin kuruntundan kaynaklı olduğunu görmelisin. Ortadan bir sorun yokken sorun varmış gibi görüyor olman senin hassaslığından kaynaklı. Kendini ne kadar yıprattığının farkında mısın? Öğleden sonra duyduğun bir haber seni şaşırtmamış gibi görünse de merakına yeni düşebilirsin.

YENGEÇ:

Tahmin edemediğiniz koşullar iş konusunda sizi zor duruma sokabilir. Sakin olup işinize odaklanın. İç güdülerinizin siz sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıya kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Akıllı ve pratik olduğunuz için de, herkesten farklı bir yaklaşımla ele aldığınız konular başarıya çabuk ulaşmanızı sağlıyor. Bugün, mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız. Neşeli ve esprili tavırların bugün gözden kaçmayacaktır. İş arkadaşların bu neşenin ardında hayatında yeni biri olduğunu düşünebilir. Yanılmadıklarını gösterebilirsin. Heyecanını saklayamıyor oluşundan dolayı yakın arkadaşlarınla mutluluğunu paylaşabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, yaptığın planların bu günlerde bozulmaması konusunda çok hassas davranacaksın.

ASLAN:

Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bu arada dostlarınızı da ihmal etmeyin. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konular bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir. Partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, sözlerinizde net bir yelpaze geliştirerek, ifade tarzınızı olumlu sunmalısınız. Sağlığınla ilgili uyarıları bugüne kadar ciddiye almamanın sıkıntısıyla yüzleşebilirsin. Kolunu bile kaldıramayacak bir haldeyken, hala işlerin için koşuşturmaya çalışman seni daha zor bir duruma sokabilir. İlişkinde bir sorun yokken kuşkucu tavırlar içine girmenin nedenini sorgulaman gerekiyor. Güvenmek için biraz zaman vermen her şeyi daha kolaylaştıracak.

BAŞAK:

Paranızı korumak ve birikim yapmak için iyi bir dönemdesiniz. Hayata pozitif bir bakış açısı benimseyeceksiniz. Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz. İşyerindeki sorunları üstleniyor olmanın sana bir katkısı olmadığını görmen gerekir. İşleri yoluna koymak için bu kadar didinmenin karşılığını alamadıkça canını yok yere sıkıyorsun. Biraz daha esnek olup akışına bırakmayı denemelisin. Gün içerisinde duygularında ani değişimler yaşanabilir. Bazen sıcak ve sevecen davranırken, bugün bazen de kimseyle yakınlaşmak istemeyebilirsin.

TERAZİ:

İnsanlar, hem akıl danışmak, hem de rahatlatılmak için size geldiklerinde beklediklerini fazlası ile bulacaklar. Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz. İsteklerinin gerçekleşmesi için bazen kimseyi gözün görmüyor. Olayları yönlendirebilirsin ama insanların duygularını yönlendiremezsin. Kırılma ihtimallerini hesaplamalısın. Kazançlarını arttırmak için bugün ufak çaplı girişim yapmak isteyebilirsin. Konuda uzman olan arkadaşlarının desteklerini alman sana fikir verecek.

AKREP:

Tutumluluk bugünün ana konusu haline gelebilir. Aslında bu, sizin için oldukça iyi olacaktır. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de, ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz. Ailenin yaşamış olduğu maddi sorunlara kafanı oldukça yoruyor olabilirsin. Çözüm yolları aradığın sırada arkadaşlarının desteğini alabilirsin. Duygusal olduğun bu günlerde sevgiline karşı biraz nazlı davranabilirsin. Seninle bu sıkıntılı sürecinde ilgileniyor oluşu ve yaklaşımları ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu bir kere daha sana gösterebilir.

YAY:

Bazı konularda içinde bulunduğunuz durumu kabullenme içine girebilir. Kaderinize razı olabilirsiniz. Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün ay'ın konumu size istediğiniz duygusallığı sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. İşyerin ile ilgili üstünde bir baskı olduğunu hissedebilirsin. Yoğunluktan dolayı zaman zaman bunalsan da yöneticilerine bu durumu yansıtmamaya çalışmalısın. Bunun geçiş dönemi olduğunu unutma. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarından gelecek bir haberler seni şaşırtabilir. Eski anıların tekrar gözünde canlanmasıyla duygusal bir ruh haline bürünebilirsin.

OĞLAK:

İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Bu ara sağlığınızı da düşünün. Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınız alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Bildiğiniz konularda taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız. Bugün senin için bir hayli hareketli geçecek. Yarım bıraktığın işleri tamamlarken, kredi, faturaların derken maddi koşturmalar içine de gireceksin. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, bir süre daha idare etmenin avantajlı olduğuna karar vereceksin! Eski sevgilinden uzun zamandır haber almazken, bugün seni tekrar araması kafanı karıştırabilir.

KOVA:

Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde yeni sorumluluklar alıp işlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz. Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat teme çabası içinde olacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işiniz, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor. Ekonomik açıdan ödemelerini geciktirmemen zihnini rahatlatıyor. Kariyerin açısından süper bir haber gelebilir. İş arayanlar bugün telefonunu kontrol etmeyi unutmasın. Mevcut bir işin varsa da çalışma ortamındaki düzenlemeler senin daha etkin bir konuma gelmeni sağlayabilir. Dışarıdan ne kadar umursamaz görünsen de aslında her şeyi içinde yaşamayı tercih ediyorsun.

BALIK:

Bugün dostlarınızla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilir, dolu dolu eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz.Çalışkanlığın üzerinde! Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarınla önemli projelere imza atabilirsin. Yaşadığın huzursuzluk nedeniyle bazı insanlarla bir süre görüşmeme kararı almak isteyebilirsin. Sana zarar veren insanları hayatından uzaklaştırmak doğru bir karar olabilir. Ama bazı insanları dinleyince de onlara da hak verebilirsin.