Günlük burç yorumları – 8 Ocak 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. burçları neler bekliyor? İşte 8 Ocak Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 08 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2019, 09:14
Günlük burç yorumları – 8 Ocak 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız bir gerçek. Çevrenizden aldığınız tepki sizi daha da coşturuyor. Aklınız maddesel konularda olmasına rağmen, sosyal yaşantınızı canlı tutma için gerekli tüm doneler sahipsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda girişimci ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtma konusunda oldukça başarılı günlerinizden biri. Gözler sizin üstünüzde unutmayın. Kendine göre belirlediğin stratejiler seni her zaman bir adım öne taşıyor. Ama bazen aceleciliğin de başına iş açmıyor değil.

BOĞA:

İş konusunda bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız. Bugün duygusal inatlarınız yüzünden aileniz ve sevdiklerinizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz.. Mantıklı düşünceler içinde olsanız bile, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı düşünceye sahip olması gerekmiyor. Fakat ısrarcı tutumunuzla bazen en sevdiklerinizi bile çileden çıkarıyorsunuz. Bugün ılımlı olmaya çalışın. Bugün ilişkilerinde zorlanmalar yaşanabilir. Özellikle maddiyata dayalı konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

İKİZLER:

Bu aralar kendinizi sık sık organizasyonlar içinde bulabilirsiniz. Bu sizin çevrenizin artmasına neden olabilir. Çevrenizle inatlaşmak yerine, ılımlı olmaya çalışmalısınız. Bugün çevrenizle güç birliği içinde olmak isteyebilirsiniz. Fakat sizin tarzınız öylesine farklı ki, düşüncelerinizdeki gizli mantık herkesi şaşırtıyor. Yaşamınızla ilgili kararları tek başınız veriyorsunuz. Kavrama yeteneğinizi hızlı kullanacağınız bir gün içindesiniz. Kafandaki karmaşayı çözmek için yardım talep edebilirsin. Duygusallığını iş hayatına yansıtıyorsun.

YENGEÇ:

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz. Geriye çekilmek yerine kabuğunuzdan sıyrılmalısınız. Duygusallığın tepkilerinde farklılığa neden olabilir. Bu, inatlaşmalı bir gün geçirmene neden olabilir.

ASLAN:

Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız. Güçlü dostluklar yerine, amaçlarınıza uygun kişilerle birlikte olmayı yeğleyebilirsiniz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz. Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, birden kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin. Eski işinden tekrar teklif alabilir ya da eskiden birlikte çalıştığın insanlarla tesadüfen karşılaşabilirsin.

BAŞAK:

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, ailenizin fikirler karşısında bocalamanız mümkün. İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyor, savunmaya geçiyorsunuz. Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, birden kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin.

TERAZİ:

Saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kısa yollarla ilgili ilginç planlarınız var. Bazı dostlarınıza sürpriz hazırlayabilir onlarla ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Bugün bulunduğunuz ortamlarda duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi anlatmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Bugün kendini özel hissediyorsun. Bugün küçük ama seni gülümsetecek sürprizlere açık olmalısın.

AKREP:

Verici yönlerinizi yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz. Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz. İşlerinden dolayı yapmak istediklerime sıra gelmiyor. Hayatının kontrolünü ele alma zamanı geldi.

YAY:

İsteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Jüpiter'den önemli destekler almaya başlayacaksınız Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz. Sıcakkanlı halin yerine mesafeli bir izlenim bırakabilirsin. Pratikliğin ile ön planda olman ise kaçınılmaz olacak.

OĞLAK:

Dostlarınız sizi sosyallleşme konusunda bir yerlere davet edilebilir. Bu davetlere iştirak etmek size iyi gelecek. Güneş burcunuzda ilerliyor. . Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla olumlu ortaklıklar söz konusu olacak. İsteklerini uygulamaya geçirmek istediğinde, kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin.

KOVA:

Maddi konularda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız.. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın.. Bugün, aşk konusunda onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin. Oldukça hareketli geçecek bir güne merhaba de. Pratikliğin sayesinde yakın çevrende de aranılan kişi sen olacaksın.

BALIK:

Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin. Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanmanıza karşın, sizin için önemli olanı seçmelisiniz. Aslında, değişim size iyi gelecektir. Hassas tavrın, haftanın başından beri kendini gösteriyor. Etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor.