Günlük burç yorumları – 7 Aralık 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 7 Ocak Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 07 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 07 Ocak 2019, 09:58
Günlük burç yorumları – 7 Aralık 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ: Son günlerde öylesine yoğun çalışıyorsunuz ki bazen eski günlerinizi özlediğiniz bile oluyor. Bugün duygusal konularda yaşayacağınız ikilem, sizi gün içinde heyecanlandıracaktır. Yakın dostlarınızla alış verişe çıkabilir veya bir arkadaşınıza eşlik edebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili iletişim yoğunluğu gündemde olabilir ve küçük pürüzler canınızı sıkabilir. Son zamanlarda duygusal anlamda düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak.

BOĞA: Beklenmeyen yollar ortaya çıkabilir. Ani yolculuklar yüzünden bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilir, bugün iletişim konusunda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınıza ulaşmaya çalışmanız, onları da sevindirecek. Gerekli ön çalışmalarınız bir an önce tamamlamalı ve sonuçlar üzerinde konuşmalısınız. Bol bol dinlenin. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir. Aceleci davranmayın işleriniz yolunda.


İKİZLER: Çevresel baskılardan sıkıldığınız halde, yaptığınız işlerde aşırı sabırlı davranıyor çevrenize hiçbir konuda taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün yakın ilişkilerinizde çekişmeler yaşayabilirsiniz. Titiz davranışlarınız yüzünden, aile içi sorunlarının büyümesine neden olabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri, yerine getirmeniz bekleniyor. Bugünlerde kendinizi büyük zorluklar altına soktunuz ama dostlarınız sayesinde bunu önemsemiyorsunuz.


YENGEÇ: Birlikte çalışacağınız kişilerin akıl gücüne inanmak istiyor ve beraberliklerinizde bu olguya önem veriyorsunuz. Bugün, isteklerinizde aşırıya kaçabilir ve karşınızdaki kişilere yüklediğiniz misyon, onları öfkelendirebilir. Koşullarınızı yeniden gözden geçirmenizde fayda var. Bazı değişimlerin sizi de rahatlatacağınızdan emin olabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi rahat davranıyorsunuz. Bu yüzden de çevrenizdeki bazı insanlar size farklı gelebiliyor.



ASLAN: Bugün işinizle ilgili yapacağınız ortak çalışmalar sizi enerjik yapacak. Bu tür ilişkiler kalıcı dostlukların da temelini atacaksınız.. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızın davetlerine katılabilirsiniz. Yardımlaşma duygularınızın yoğun olduğu bir gün içindesiniz. Bazılarınız ailenizin bazı problemleri ile ilgilenmek zorunda kalacaklardır. Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmalısınız.


BAŞAK: İş yaşamınızda sistematik çalışmalarınız sizi her zaman hedefe götürüyor. Bu nedenle, üzerinize aldığınız yeni iş için panik yapmayın. Yeni atılımlarınız için uygun bir gün ve disiplinli hareket etmeniz gerekebilir. Olaylara abartılı yaklaşmadığınız zamanlar kendinizi daha yapıcı hissediyor ve çevrenize de hissettiriyorsunuz. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz. Bu kararınızı gözden geçirin ve onlara şans verin.


TERAZİ: Yapmanız gereken iş konusunda hemen harekete geçin. Ayrıntılara girdiğinizde, zaman kaybediyorsunuz. Bugün, hedefleriniz konusunda daha kararlı davranmalısınız. Bazı iş teklifleri karşısında ikilem yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki güçlü arkadaşlarınızın yardımıyla bir çok sorununuza anında çözüm bulacaksınız. Tavsiyelere ihtiyacınız var. Sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan birisiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar ciddi olabilir.


AKREP: Hedefleriniz konusunda hiç kimsenin aklına ihtiyacınız yok. Bugün, tepe evinizde ilerleyen yoğun gezegen topluluğu, bireyselliğinizi ön plana çıkaracak. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler içinde olmanız, motivasyon gücünüzü daha arttırıyor. Verim alabileceğiniz işlerin, peşinde koşmalısınız. Olanaklarınızı genişletme konusunda başarılısınız. Kendinize çeki düzen verin. Özensiz boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz.



YAY: Ay, bugün de para evinizi etkilemeye devam ediyor. Maddi konularda, sezgilerinizi kullanmalısınız. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz zaman, başarılı ataklar yapabiliyorsunuz. Partnerinizle yapacağınız ön görüşmeler sonucunda, beklentilerinize gerekli desteği sağlayacaksınız., Sonuç istediğiniz gibi gelişiyor... Sevdiklerinize gereken ilgiyi gösterdiğiniz günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz.



OĞLAK: İş yeteneklerinizi sergilemek konusunda rakip kabul etmiyorsunuz. Çevrenizle kıyaslandığınız zaman onlardan çok daha hızlı düşünen bir kafanız olduğu için, her an sizi yargılamaya hazırlar ve ego biçiminizi farklı değerlendiriyorlar. Bugün ne yapsanız, aynı noktada buluşamıyorsunuz. Israrcı davranmak, sizin için olumlu gelişecek. Son dönemlerdeişlerinizi yoluna sokmak için çok çalıştınız. İyi bir tatili artık hak etmiş bulunmaktasınız.



KOVA: Maddesel konularda isteklerinize yeniden yön vermek isteyişinizi partneriniz kabul etmeyebilir. Siz, hedefleriniz konusunda hiç kimseden fikir almayan bir yapıya sahipsiniz. Bugün ortak çalışmalar içinde bulunacağın kişilerin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Vizyonunuz gün geçtikçe genişliyor. İş konusunda karar arifesindesiniz. Vereceğiniz karar ya tamam ya devam niteliğinde. Acaleci olmayın.


BALIK: Çevresel ilişkilerinizle, ailevi olayları birlikte yaşayacağınız gün içinde olmanız, bazı değer yargılarınızı, sorgulamanız konusunda sizi daha dikkatli yapacak. Taviz vermek istememenize rağmen, sizden beklentileri olan kişilere ılımlı yaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Sosyal yapınızı ön plana çıkarmak istemeniz, bazı kişilerin gözünden kaçmayacaktır. İşlerinizi yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Sevdiklerinizle dışarı çıkın.