Günlük burç yorumları – 6 Ocak 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 6 Ocak Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 06 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 06 Ocak 2019, 10:31
Günlük burç yorumları – 6 Ocak 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Duygusal enerjinizin çok güçlü olmasına rağmen, alınganlığınız yüzünden fırsat kaçırabilirsiniz. İlişkilerinizde aradığınız güvenin şartlarını birazda kendiniz yaratmanız gerekiyor. Çözümlenmesi gereken olayların, ana nedenlerini ele almanız için, önemli pozisyonlar karşınız çıkmak üzere. Değerlendirmelisiniz. Aşka kendinizi fazla kaptırmamalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin. Haftanın son gününü yeni bir gündemle kapatıyoruz. Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Güneş Tutulması önümüzdeki günlerde hırsını körüklerken yalnızca kendini düşünmene de sebep olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, birlikte olduğun kişi tarafından bencillikle suçlanabilirsin.

BOĞA:

Maddesel konularla ilgili yeniden yapılanmanız gerekecektir. Geride bıraktığınız şartları düşünmek yerine, gelecek fırsatları değerlendirme yoluna gitmekle, şartlarını üst düzeyde tutabilirsiniz. Eski hesaplarınızı, son bir kez gözden geçirin ve her şeyi geride bırakın. İçsel sesiniz sizi yönlendirecektir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Oldukça çetin bir görev iş hayatınızda karşınıza çıkabilir. Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşirken aile içinde kimin sözünün geçtiğini göz önüne serecektir. Büyüklerinden bazı konularda uyarı alabilir; yaşam alanında ve düzeninde birtakım değişiklikler yapabilirsin. Bunun yanı sıra aile bireyleri arasında küçük sağlık sorunları yaşanabilir. Ev içerisindeki tadilat işlerini başka bir güne ertelemeni öneririm.

İKİZLER:

Venüs'ün etkisiyle, enerjinizi aşk konusunda yükseltmiş durumdasınız. Karşı cinsin sizi farklı gözlerle incelemesinden, rahatsız olacağınıza, fırsatları değerlendirmelisiniz. Önünüzde hoş ve güzel günler sizi bekliyor. Kısa seyahatlerin, küçük avantajları sayesinde, mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenize fazla ciddi sözler vermeyin. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayranlıkla bakıyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı. Kaçış yok. Bugünden itibaren ikili ilişkilerde daha mantık yürüterek kendini karşı tarafa ispat etmek için çabalayacağın bir sürece girebilirsin. Çünkü bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Haftanın son günü ve yılın ilk Güneş Tutulması! Aslında bu döngü genel anlamda hayata dair daha cesur kararlar almanı sağlayacak.

YENGEÇ:

Bugün değişik düşünceler içinde bocalıyorsunuz. Eski ve yeni şartlarınız kıyasladığınız zaman, bir çok keşiflerde, bulunabilirsiniz. Konuşma kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz ve girdiğiniz topluluklarda, bir çok aktiviteyi bir arada yürütebilecek bir performans sergileyeceksiniz. Duygusal hayatınızdaki yoğunluk sizi iş hayatınızda oldukça zorlayabilir. Dengeyi bulun ve kendinizi toparlayın. Bugün karşıt burcun olan toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Mevsim kış ama sen evde değil dışarda sevdiklerinle zaman geçirmek isteyeceksin. Yılın ilk Güneş Tutulması seni alışkanlıklarına, sevdiklerine, rutinine karşı daha sahiplenici kılıyor. Ayrıca harcamalarında aşırılığa kaçmayı tetikleyecek gökyüzü etkisi, lüks tüketim konusunda savurganlık yapmana neden olabilir.

ASLAN:

Bugün, takdir ve prestij konuları sizin kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Birçoğunuzun toplumsal olaylar ilginizi çekerken, politikaya yakın olacaksınız. İş konumunuzu daha yükseklere taşımak, eksiklerinizi tamamlamak için, karşınıza çıkan fırsatları doğru bir şekilde kullanmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz. Çevrenizdekilere kendinizi ifade etmek için şaşırtıcı yollara başvurabiliyorsunuz. Aynen devam. Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Güneş Tutulması sana güç, cesaret verirken; kendinle hesaplaşmana da neden olacak. Yolunu tekrardan çizmek için eline bir kalem tutuşturan gezegenler, bir yandan da geçtiğimiz aylara atıfta bulunuyor. Eğer sorunlar havada kaldıysa ve cevapsız sorular çoğaldıysa, bu tutulma iyi ya da kötü bu duruma bir son verecektir.

BAŞAK:

Doğrularınızdan bir türlü vazgeçmediğiniz için, çevrenizdeki kişilerin tepkisini alabilirsiniz. Gezegeniniz Merkür, toplumsal olaylarda bir çok fırsat ve hareket sunarken, kafanızın bir şeklide karışmasına da, neden olacak.. Zirve demek, bazı engellerin karşınıza çıkması demektir. Kararlarınızı verirken, doğru yollardan yola çıkmalısınız. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Bugün senin de grubun olan toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Maddi olarak kazandıklarınla değil, ruhen kazandıklarınla meşgul olacağın bir sürece hazır mısın? Yılın ilk Güneş Tutulması bilinçaltını harekete geçirecek. Bulunduğun mevkiden, konumdan rahatsız olabilir; daha iyisine ulaşmak için yoğun bir istek duyabilirsin.

TERAZİ:

Duygusal ilişkilerinizde romantik yönlerinizi ortaya çıkarmanın tam zamanı. İhmal edilmişliği yaşamak istemiyorsanız; aşk, sosyal yaşamla mesleki konuları dengelemek zorundasınız. Ayrıca, yapacağınız yatırımların size kazandırdığı paraları görmek sizi sevindirecektir. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gündesiniz. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Sadece başkalarını değil, kendini de eleştirdiğin bir Güneş Tutulmasına hazır mısın? Bugün gerçekleşecek Güneş Tutulması süresinde hobilerine yönelmen ve kalabalıklardan sıyrılman güzel bir fikir olabilir. Başkalarının hayatını mercek altına alarak, onların mutluluklarını biraz olsun kıskanman ve kendine örnek alman da mümkün… Gözlem gücün ve sezgilerin artarken, hangi konularda eksik olduğunu keşfedebilirsin.

AKREP:

Cesur kararlar alacağınız bir gün.. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlarken, sorunları abartabilirsiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Kariyerinle ilgili radikal kararlar almak, riskli işlere girmek istiyorsan sıkı dur! Bugün gerçekleşen Güneş Tutulması "haydi harekete geç!" diyebilir. Beklemediğin bir yerden gelen iş teklifi, iş yerindeki değişimler (iş arkadaşlarının, yöneticilerinin değişimi…) ve geleceğini düşünerek aldığın kararlar ön planda. Fakat bir yandan da gezegenler sabit fikirlilik verecek. Önüne gelen fırsatları hiç düşünmeden elinin tersiyle itmen bile mümkün…

YAY:

Çekici yönlerinizin ön plana çıkması ve sıra dışı ilişkilerinizle, gözlerin üzerinize çevrilmesine neden olacaksınız. Özellikle, iş yerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Uyku düzeniniz önemli. Dinlenmeye özen göstermelisiniz. Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Sevgilinizle daha çok birlikte olmalısınız. Özel yaşamının sıradanlaştığını düşünüyorsan, bugün gerçekleşen Güneş Tutulması ile bu durumu toparlamak adına bir şeyler yapabilirsin. Yılın ilk Güneş Tutulması seyahat, yurt dışı yolculukları, eğitim, dini ve felsefi konuları da ön plana taşırken önümüzdeki günlerde çevreni genişletmek ve farklı ortamlara dahil olmak isteyecek; uzak yerlere seyahat planları yapacaksın. Fakat akrabalarınla ilgili yaşanacak problemler planlarını ertelemene sebep olabilir, dikkat!

OĞLAK:

Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Manevi hislerinizin sizi yanıltmayacağından emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda değişik düşünceleriniz ve tavrınızla dikkat çekeceksiniz. Çevrenizdeki kişilerinde, olanaklarınızdan istediğiniz gibi faydalanabileceksiniz. Olumlu bir kombinasyon içindesiniz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor. İş konusunda elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır. Bugün burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Canını acıtan insanlara ikinci bir şans vermek, senin lügatında yok, bunu iyi biliyorsun. Bugün gerçekleşen Güneş Tutulması paranı paylaştığın insanlarla anlaşmazlık yaşayabileceğine, ortaklarınla ise ciddi konuşmalar yapabileceğine işaret ediyor. Egosal baskılardan kaçmak yerine, üstüne gitmeyi tercih edersen; sonuçlarına sen değil karşı taraf katlanacak.

KOVA:

Çevresel ilişkilerinizde yeni bir boyut gündeme gelecektir. Oldukça ilgi gören ortamlarda bulunmak sizi fazlaca mutlu edecektir. . Kişisel dengelerinizi, algılama gücünüzle birleştireceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi hisleriniz önem kazanacak.. Maddi güven ve kararlar açısından önemli bir dönem. Yaşadığınız yorgunluğu çevrenizdeki kişiler anlayışla karşılıyor ve size destek çıkmaya çalışıyorlar. Bugün gerçekleşen Güneş Tutulması özellikle evli ve uzun süreli ilişkisi olan Kova burçlarını yakından ilgilendiriyor. Bugünlerde aile içinde özel hayatın ihlal edildiğini ve herkesin olaylara dâhil olduğunu düşünebilirsin. Duygusal açıdan hassas olduğun bu dönemde alıngan ve sitemkâr bir yapıya bürünmen oldukça kolay… Bu yüzden biraz daha dikkatli olman da fayda var.

BALIK:

Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacaktır. Neptün sayesinde uzak yolculuklarla ilgili planlarınızı uygulayabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. İşbirlikleri sizin için önem kazanacak. Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Haftanın son gününde yepyeni bir gündemle kapanışı yapıyoruz. Yılın ilk Güneş Tutulması gerçekleşirken odak noktanı yalnızca kendine çevireceksin. Önemli kararlar almaktan çekinmeyeceğin bugün uzun süredir irtibatta olmadığın kişilerle tekrar iletişim kurmak isteyebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan eski sevgilin ya da eşinle tekrar barışman söz konusu olabilir.