Günlük burç yorumları – 1 Ocak 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 1 Ocak Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 01 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 01 Ocak 2019, 10:15
Günlük burç yorumları – 1 Ocak 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Ani seyahatler görünüyor hayatınızda. Bu seyahat özel yeteneklerinizi sergilemenizi sağlayacak. Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyor ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz. Mücadele gezegeni Mars, bugün burcuna geçiyor. Yeni yılın ilk günü senin için oldukça ilginç başlayacak. Enerjinin değiştiğini fark edecek, aldığın kararları uygulamak için acele edeceksin. Özellikle bugünün sana özel sürprizleri oldukça şaşırmana neden olacak. Eğer ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan geçmiş bir ilişki bugün seni bulabilir.

BOĞA:

Bugün yıldızların yardımını fark edeceksiniz. Hayatınıza bolluk ve şans gelecek. Bunu iyi değerlendirin. Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Bugün, ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı, o yüzden yeni hesapların yapıldığı bir seneyi geride bırakırken yılın ilk gününden değişimini hissedeceksin. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Eğer ailesi ile yaşayan bir Boğa burcuysan beklemediğin konularda ailenden göreceğin destek umutlarına yenilerini ekleyecek.

İKİZLER:

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşımanız sizi daha cazibeli kılıyor. Dostlarınızla olan iyi ilişkileriniz kıskanılıyor. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Senin gündemin yeni yılın dışında yer alırken, bir gün önceki heyecanını da orada bırakacaksın. Mücadele gezegeni Mars'ın burç değiştirmesi ile sende gücünü artıracaksın. Eğer kendi işini yapan bir İkizler burcuysan bugün dahi çalışmak zorunda kalabilirsin. Özellikle ailenden ayrı yaşıyorsan, bugün onlarla sık sık telefon konuşması yapacaksın.

YENGEÇ:

Sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.Yönetici gezegeniniz Ay, kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlemektedir. Duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Spekülasyondan uzak kalamaya çalışmalısınız. 2019 yılının ilk gününde kaygıların seni yalnız bırakmayabilir. Özellikle evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan onların sorunları ile bugün ilgilenmek zorunda kalacaksın. Anne ailenden bir akrabanın davetsiz misafirliği pek de hoşuna gitmeyecek. Unutma bugün mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor.

ASLAN:

İlerleyen günlerde bazı sorunlarla karşılaşabilirsinz. Bir hayli dalgın ve dikkatsiz davranıyorsunuz. Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Senin gibi ateş burcunda geçecek olan Mars, hayata karşı hırsını daha da artıracak. Özellikle bugün çalışmak zorunda kalan bir Aslan burcuysan kendi işini kurmak fikri adına adımlar atabilirsin. Yeni yıla ailenle beraber girdiysen bugün sevdiklerinin sağlık sorunları da gündeminde olabilir.

BAŞAK:

Aranmak istemeniz doğal çünkü arayan taraf hep siz oluyorsunuz. Biraz ilgi sizin de hakkınız. Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz. Finans konusunda doğru kararlar almalısınız. Ailen ile geçirdiğin yılbaşı gününden sonra bugün sorunlarla ilgilenmek istemiyorsun ancak gezegenlerin konumu sakin bir gün olmayacağını işaret ediyor. Özellikle evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan onların ufak tefek sağlık sorunları günü doktorlarla geçirmene neden olabilir. Bugün mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve sen hayatını hızlandırılmış olarak yaşamaya başlıyorsun.

TERAZİ:

Huysuzluk ve vefasızlık yapan insanlara karşı affedici davranarak kendinizden ödün veriyorsunuz. İsteklerimizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum, maddesel ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Duygusal derinliğimiz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebiliriz. Arzularımız paralelinde düşüncelerimizi şekillendirerek, baskın davranışlar içinde olacağız. 2019 yılının ilk gününde canını kimsenin sıkmasına izin vermeyeceksin ancak bu durum pek de mümkün olmayacak. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Yakın bir arkadaşından alacağın telefon güne dair tüm planlarını değiştirebilir. Özellikle bekar bir Terazi burcuysan dün sende kalan arkadaşlarınla bugününü de geçirmek zorunda kalabilirsin.

AKREP:

Kime güven duyacağınızı şaşırmış durumdasınız. Uzun zamandır insanlarla aranızda iletişim kopukluğu var. Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz. İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz. Olayları çok fazla irdeleyeceğiniz bir gün. Bazı konularda kendinize güvenmeyi artık öğrenmeli, fırsatları doğru değerlendirmelisiniz. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor ve olduğundan biraz daha gergin olmana neden oluyor. Yeni bir yıla girmiş olmana rağmen bir süredir çözmediğin sorunların yılın ilk gününde tekrar ortaya çıkması canının sıkılmasına neden olabilir. Özellikle ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, birlikte olduğun kişinin değişken ruh haline artık tahammül edemeyebilirsin.

YAY:

İş yerinizde size verilen talimatları çok iyi dinleyin ve uygulayın. Dikkatli olunsanız yükselişiniz engellenemez. Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Bugün, Ay bilinçaltınızı yoğunlaştırabilir ve derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Keskin ve sezgisel düşüncelerinizin sizi rahatsız etmesi sonucu, hareketli bir gün yaşıyorsunuz. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor ve seni sarıp sarmalıyor. Özellikle ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan aşk hayatın adına kararlar almaktan çekinmeyeceksin. Eski sevgilin ile görüşmeyi bırakabilir, bir süredir flört ettiğin kişiden sıkıldığını fark edebilirsin. Bugün yalnızca kendini düşüneceksin.

OĞLAK:

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Sakin olun ve işleri düzeltmeye odaklanın. Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız, duygularınızı saklamalı ve temkinli hareket etmelisiniz. Yakınlarınızın fikirleri önemli olacak. Yeni bir yılı yaşayacak olmanın heyecanı içindesin. Eğer yalnız yaşayan bir Oğlak burcuysan seni bugün de bir sürprizin beklediğini bilmelisin. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşının sürpriz ziyareti ile şaşıracaksın. Seyahat halinde olan bir Oğlak burcuysan dikkatli olmanı tavsiye ederim. Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Senin açından gezegenlerin seyri oldukça yoğun. Trafikte aksaklıklar yaşayabilirsin.

KOVA:

Geçmişinizden kaynaklanan alacak verecek işlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Fevri davranmayın. Size en yakın kişilere öfkenizi yansıtarak, gerçek dostlarınızın kalplerini kırdığını fark etmemeniz mümkün değil. Bugün kardeşlerle ilgili iletişim problemleri gündeme gelebilir ve aile içinde bu konuların yorumu yapmanız gerekebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Yeni yılın ilk gününde senin için de yenilikler var. Özellikle bir süredir görüştüğün kişi ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ve bu durum aklını karıştırabilir. Bir diğer gündem ise ufak tefek aksiliklere dikkat etmelisin. En sevdiği eşyan hala yerinde duruyor mu kontrol et derim.

BALIK:

Maddi konumunuzda artış olması her alanda rahatlamanıza sebep olacak. Sevgilinizle bir üst seviyeye geçebilirsiniz. Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, partnerinizin her söylediği sözden olumsuz etkileniyorsunuz. Duygularınızı abarttığınız zaman, kendinize olan güven duygunuzu yitirebiliyorsunuz. Yılın gündemi senin için hızla değişirken, planların da aynı yönde değişecek. Kişisel görünümün ile ilgili radikal kararlar alabilirsin. Ancak acele etmemelisin. Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. İstediğin saç modeli pek de istediğin gibi olmayabilir. Ertelemeni tavsiye ederim.