Günlük burç yorumları – 30 Aralık 2018 Pazar

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 30 Aralık Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 30 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2018, 10:02
Günlük burç yorumları – 30 Aralık 2018 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Kendinizin çizerek ortaya koyduğu sistemlerinizin, disiplin prensipleri olarak yaşama uyarlanması güzel ve sizi başarılı kılıyor. Çalışma hayatınızın temposunun yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Olayları akışına bırakmak yerine denetimi elinizde tutmak istiyor ve gün içinde başarılı çalışmalar sergiliyorsunuz. İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız.

BOĞA:

Bugün hedefleriniz konusunda oldukça olumlu bir tablo çiziyorsunuz. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalısınız. Toplumsal hırslarınız ön plana çıkacak. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü düşünmeniz herkes tarafından beğeniliyor.

İKİZLER:

Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor.. Bugün içsel anlamda kendinizi sorgularken, çevrenize bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz. Geceleri uykusuz kalmamaya çalışmalısınız. Problemli konularda umudunuzu yitirmeden çabalamalısınız. Şansınız dönme yolunda merak etmeyin.

YENGEÇ:

Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. .Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü düşünmeniz herkes tarafından beğeniliyor.

ASLAN:

Bugün hislerinizde yanılmayacağınız iş pozisyonları sizi bekliyor. Önemli karar aşamasında olmanız rağmen olayları bekletmenizde fayda var. İnceleyerek ve araştırarak sonuca gitmelisiniz. Bugün iş arkadaşlarınızın size yaklaşımlarından şüphe duymanız olağan. Arka planda kalarak olayları inceleyin. Kendinizi dayanılmaz bir güce sahip gibi görüp insanları hafife alıyor gibisiniz. Kırıcı görünebilirsiniz.

BAŞAK:

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız. Herşeye olumsuz tepki vermeniz hiç doğru değil. Karşı tarafa soru sorma hakkı bile tanımıyorsunuz.

TERAZİ:

Ay burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Olumsuzluk sizi karamsar yapmadığı gibi çok daha motive ediyor. Bugün her anlamda kendinizi yapılanmış ve yaratıcı hissediyorsunuz. Renginize ve duygularınıza hitap eden kişilerle görüştüğünüz zaman enerjiniz çok daha güçlü oluyor. Daha önce yapmak istediğiniz halde bir türlü gelişmeyen işler ile ilgili yeni haberlerle ve moraliniz yükselecek.

AKREP:

İş hayatınızda iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Dha açık ve net olmanız, her zaman size puan kazandıracağını bilmelisiniz. Bugün çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var. Gelen iş teklifleri sizin için önemli, iyi değerlerdirin. Sevdiğiniz kişi yanınızda rahatlıyor ve size bağlılığı gittikçe artıyor.

YAY:

Maddi konulara takmış durumdasınız. Bugün doğal davranmak yerine düşünmeli ve yorumlarınızı içinize saklamalısınız. Sizin açık ve samimi sözleriniz bazılarının işine gelmeyebilir. Bırakın çevrenize yardım etmeyi ve kendi duygularınıza yönelin. Kazançlarınız yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz. Mükemmeli aramanız doğal ancak eleştiri sınırlarını aşmayın.

OĞLAK:

Ailenizle ilgili konulara duyarsız kalamadığınız için, bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Onların size olan davranışlarınızdan beklediğiniz karşılığı görmeyebilirsiniz. Küçük kırgınlıklarınızı içinize atmak yerine onlarla konuşmayı deneyin. Bugün evinizle ilgili çalışmalar ön planda olacak. Bazen insanları fazla sahiplenip sıkabiliyorsunuz. Sevdiğiniz kişi yanınızda rahatlıyor ve size bağlılığı gittikçe artıyor.

KOVA:

İçten içe huzursuz olduğunuz ve giderek kafanızda yoğunlaşan konularla ilgili olarak, iletişimde bulunacağınız bazı yerlerden alacağınız pozitif etkiler ve yapacağınız telefon görüşmeleri, sizi rahatlatacak. Bu kişiler arasına aile çevrenizi öncelikle katın. Bu arada, sizi bekleyen diğer yaşam parametrelerinin de, tek yöne takılarak ihmal etmeyin. Ilımlı hareket ederek başarıyı yakalayabilirsiniz. Uyumlu devam ettiğiniz taktirde kariyeriniz yukarı yönlü değişecek.

BALIK:

Çevrenizdeki kişilere yardım etmek için başlattığınız çalışmalarda, biraz da, kendinizi ifade teme olgusu yatıyor. Kısa soluklu başarılar size yetebiliyor. Bugün kombinasyon içinde çalıştığınız kişilerden oldukça olumlu bir destek görmeniz sizi daha da yukarlara taşıyacak projeler içinde olmanızı sağlayacak. Etkileyici bir biçimde isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Alacağınız haberlerle yeni girişimlerde bulunacaksınız.