Günlük burç yorumları – 19 Aralık 2018 Çarşamba

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 19 Aralık Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 19 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 19 Aralık 2018, 09:48
Günlük burç yorumları – 19 Aralık 2018 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

Koç: Gün içinde pek çok ruh haline şimdiden kendini hazırlamalısın. Tepkilerine ve duygularına hâkim olmakta zorlanabilirsin. Duygusal patlamalarına ve tepkilerine zirve yaptırırken, sonuçlarını düşünmeden yanlış adımlar atabilirsin. Özellikle geçmişe yönelik kafanı kurcalayan konulardan uzak durmanda fayda var. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak isteyebilirsin. Hayata karşı pozitif bir bakış açısı benimseyeceksiniz. Olayların ve konuşmaların görünen kısmına takılmayın.

Boğa: Sabah başka akşam başka ruh halinde olacaksın. İnatlaşmak, şüphe etmek, bir anda sinirlenmek gibi duygu geçişleri yaşayabilirsin. Çevrende bulunan baskın erkek figürlerinin açıklamaları seni şaşırtabilir. Aynı zamanda bugün statü olarak üstün kişilerle tanışabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Boğa burcuysan, alınacak kararlar maddi olarak zor bir süreci işaret edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sıradan sohbetler bile bir şeyler katabilir.

İkizler: Bugün kendine güvenin tam. İş yerinde aralarının iyi olmadığını bildiğin iki arkadaşın arasında arabuluculuk yapman gerekebilir. Pratikliğinle birkaç gün sonrasına ait işlerini dahi bugün halledebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin ailesi ile ilgili bazı sorunlardan haberdar olabilirsin. Tutumluluk bugünün ana konusu haline gelebilir. Aslında bu, sizin için oldukça iyi olacaktır.

Yengeç: Abartı günü! Güvendiğin insanlar tarafından destek görmediğine dair düşüncelerini hemen benimsememelisin. Bugün çok fazla telefon görüşmesi yapacaksın. Çevrende yaşanan olayları daha gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmek için çaba sarf edeceksin. İhmal ettiğin konularda insanları sitemleri ile karşılaşmak seni yormasın. Tek başına bir gün geçireceğini sanıyorsan, yanılıyorsun. İnsanlar, hem akıl danışmak, hem de rahatlatılmak için size geldiklerinde beklediklerini fazlası ile bulacaklar.

Aslan: Dedikodu günü! Son günlerde yaptığın önemli konuşmaları başkalarından duyabilirsin. Sır saklama konusunda pek de iyi olmayan bir arkadaşının bu davranışı aranızın açılmasına neden olabilir. Sanki bu anı daha önce yaşamıştım, diyebileceğin olaylarla karşılaşacaksın. Rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, yoğun tempo ve hırs ortamı keskin kararlar almana neden olacak. Oldukça yoğunsunuz. Hayatınızı yüksek standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden çok çabalıyorsunuz.

Başak: Fikirlerini açıkça dile getirdiğin bir gün. Bugün seninle aynı düşüncelere sahip insanlarla karşılaşabilirsin. Çabaların takdir gördükçe daha da başarılı oluyorsun. Bu durum özellikle son günlerde iş yaşamında kendini gösteriyor olabilir. Çalışma ortamında daha çok ön planda olduğun günlerden geçerken, verdiğin emeklerinin fark edilmesi seni epey motive edecek. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Gönlünüzü her gelene kaptırmayın. Çabuk terk edilebilirsiniz.

Terazi: Çevrendeki otoriter insanlar dikkat çekecek. Bugün birilerini korumak zorunda kalabilirsin. Kraldan çok kralcı davranan insanlara rest çekeceksin. Öğleden sonra gündemin biraz değişmeye başlıyor. Finansal konularda halletmen gereken meseleler ön plana çıkarken, sorumluluklarına daha çok enerji akıtman gerekebilir. Benim de sana önerim; mutlaka yarım kalmış işlerini halletmen yönünde olacak. Paranızı korumak ve birikim yapmak için iyi bir dönemdesiniz. Yurt dışına çıkabilirsiniz.

Akrep: Bugün bazı konularda ezbere hareket etmek, hata yapmana neden olabilir. Yeni planlar yapmak, alışverişe çıkmak için bugünü seçmemelisin. Aksiliklerle sıkça karşılaşacağın bugün sabrını zorlayan kişilerden özellikle uzak durmanı tavsiye ederim. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan.

Yay: Güne şanslı uyandığını ve öyle de devam edeceğini düşünürsen, hiç de abartmamış olursun. Hazırlık yaptığın bir planın varsa eksiklerini tamamlamak için ideal bir gündesin. Bir süredir imzalamak için beklediğin anlaşmanın şekilleniyor olması seni heyecanlandırabilir. Artık bir süredir uykularını kaçıran bu süreçten kurtulacaksın. Amaçlarınız konusunda tutkulu olursanız başarınız kaçınılmaz olacaktır. Paranın sizin için ne anlam ifade ettiğini sorgulayın.

Oğlak: Yeni haberler alabilir, iş yerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yoğun çalışanlar için kazançlı, evde vakit geçirenler için karışık bir gün olabilir. Grup aktivitelerine katılmak ya da uluslararası online iletişim kurmak içinde oldukça ideal bir günde olduğunu hatırlatmak isterim. Araştırma ya da yazarlık işleriyle ilgilenen bir Oğlak burcuysan, oldukça verimli bir performans sergileyebilirsin. Bazen çılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Özellikle bekar Kovalar şıpsevdi davranıyorsunuz.

Kova: Sanki biri önüne arapsaçına dönmüş bir iplik koymuş ve "hadi, çık bakalım işin içinden" demiş. Evet, karışık ve detaylarla ilgilenmeyi çok fazla gerektiren bir gün. Sen detayları seviyordun aslında. Ancak ayrıntıların seni yorduğunu düşünebilirsin. Merak etme, gün içerisindeki olumsuz havadan eser kalmayacak. Gelirini arttırmak adına son günlerdeki çabaların bugün bir sonuç verebilir. Bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz.

Balık: Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün seni bekliyor. Çevrendeki insanların bazı konularda dikkatsiz davrandığını fark edip, onlara yol gösterebilirsin. Aynı anda ilgilenmeni gerektiren meseleler bir yana, gündemine farklı olaylar da eklenebilir. O yüzden bugün önceliklerin ve acelesi olmayan işler arasında yerinde kararlar vermelisin. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Bu ara sağlığınızı da düşünün. Hayatınızı geliştirecek fırsatlar yakalayacaksınız.