Günlük burç yorumları – 18 Aralık 2018 Salı

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 18 Aralık Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 18 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 18 Aralık 2018, 09:24
Günlük burç yorumları – 18 Aralık 2018 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ: Hayatınıza bolluk ve bereket hakim. Her şeyi büyütme özelliğiniz açığa çıkabilir.

Bugün plansız bir gün geçirebilirsin. Özellikle iletişim alt yapılı konularda beklenmedik gelişmeler günlük programını güncellemene neden olabilir. Geleceğini ve hayatını da ne kadar sahiplendiği seni tanıyan herkes bilir. Bugün hedeflerine ve ideallerine yaklaşmak için canla başla çalışacaksın. Geçmişten bu yana bir türlü gerçekleştiremediğin planlarını yaşamına geçirebilirsin.

BOĞA: Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak.

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Planladıklarını uygulamadan önce, derinlikli bir şekilde düşünmen gerekiyor. Yeni bir girişimde bulunmak istiyorsan her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesap etmelisin. Kredi borçlanmaları için uygun bir dönem olmayabilir. Olaylara yaklaşımın etrafındaki insanların düşüncelerine bile derinlik katıyor. İletişim konusunda seni daha aktif hale getiriyor.

İKİZLER: İdeallerinizin değiştiğini hissediyorsunuz. Anneniz ile aranızdaki ilişkiler değişebilir ve anlayışlı olmalısınız.

Düşüncelerinin parça parça olduğu bir gün. Bu yüzden sağlıklı değerlendirmeler yapmak senin için epey zor olabilir. Bir yandan da gün içerisinde yapacağın telefon konuşmaları önemli olacak. Geçen hafta hayal kırıklığına uğradığın bir toplantı sonucu avantajına dönüşecek. Ortak alanları kullanmak grup içinde başarılı işler yapmana neden olabilir.

YENGEÇ: Bu arada beklentileriniz de büyüyor. Beklediğinizden daha farklı gelişen olaylar karşısında derinleşebilir.

Alışkanlıklarının dışına çıkıyorsun. Gökyüzü keskin düşüncelerini törpülüyor. Yeni bir dil öğrenmek için araştırmalar yapabilirsin. Yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsan, daha özgür hareket etmek isteyeceksin. Bu durum bazı arkadaşlarınla ters düşmene neden olabilir. Gün içerisinde aşk hayatında seni heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir.

ASLAN: Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyeceksiniz. Bugün keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Hayatında bu zamana kadar göz ardı ettiğin sorunlarla enine boyuna yüzleşmeyi seçeceksin. Sorun yaşadığın insanlarla açıkça konuşabilir, belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsin. Planlarının hepsini uygulamak, birden fazla yerde olabilmek için farklı çalışmalar yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

BAŞAK: Bilinçaltının derinlerinden güzel zamanları hatırlayabilir ve sevdikleriniz ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Düşüncelerinle etrafındakiler üzerinde etki bırakabileceğin bir gün. Yaratıcı fikirlerini ortaya koyarken, farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana daha çok hitap edecek. Etrafında hala olduğu yerde sayan insanları görmek bugün tahammülünü tüketebilir. Söylenenlerde ya da sunulan fikirlerde gerçeklik payı arayabilirsin.

TERAZİ: İçinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Şimdiye kadar görmediğiniz detayları görebilirsiniz.

Bugün çalışma ortamında performansınla ön plana çıkabilirsin. Yarım kalan işlerinle ilgilenmek adına ideal bir gün. Kafana takılan meseleleri daha geniş bir bakış açısıyla değerlendireceksin. Maddi konularda daha sağlamcı bir tutum takınırken, aile bireylerinin özellikle eşinin harcamalarına kısıtlama getirebilirsiniz.

AKREP: Seşitli davetlere gidebilirsiniz. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Güzel günlerin tadını çıkarın.

Bugün kalabalıklara karışma günü! Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üzerine çekeceksin. Çalışma ortamında oldukça güzel işler çıkarabilirsin. Otoriter figürleriyle yapmayı planladığın bir konuşma varsa, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, kısa vadeli bir iş teklifini kabul edebilirsin.

YAY: Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alıp işlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz.

Bugün kalabalıklara karışma günü! Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üzerine çekebilirsin. Çalışma ortamında oldukça güzel işler çıkarabilirsin. Otoriter figürleriyle yapmayı planladığın bir konuşma varsa, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. Gün içinde hiç beklemediğin bir anda iş değişimi yaşayan insanların kaygıları ile yüzleşmek durumunda kalabilirsin.

OĞLAK: Kafanızda olayları netleştirmeden duygusal durumlarla yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Günü kendinle ilgili ihmal ettiğin konular üzerine eğilerek geçirebilirsin. Özellikle sağlık, beslenme gibi konularda benimsediğin düzeni değiştireceksin. Aile içerisinde hemcinslerinle hareket edebilir, onlardan bazı konularda fikir alabilirsin. Çalışan bir Oğlak burcuysan, çalışma arkadaşlarının sana karşı cephe aldıkları hissine kapılacaksın. Gözlemlerinde yanılmıyorsun. Bu kıskançlıkların sebebi işini çok iyi yapmaktan kaynaklanıyor olabilir mi?

KOVA: Tutkulu ve etkileyici kişiler ile karşılaşıp onlardan çok etkileneceksiniz. İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz.

"Benim keyfim yerindeydi, nereden çıkıyor bu düşünceler?" benzeri cümlelerin son günlerde artmış olabilir. Evet, bugünlerde iç dünyanı ve etrafındaki insanları daha çok irdeliyor, çelişkileri bir bir hayatından çıkarmaya çalışıyorsun. İş birliği yapmak istesen de bazı kişilerle anlaşman bugün oldukça zor olacak. Başarılı olmak için elinden geleni yapacaksın. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, ümitsizliğe kapılmamalısın. Şanslı günlerin başlıyor.