Günlük burç yorumları – 17 Aralık 2018 Pazartesi

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 17 Aralık Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 17 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 17 Aralık 2018, 09:43
Günlük burç yorumları – 17 Aralık 2018 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

Koç: Bugün seni yaralayan duyguları aşmak için en güzel gün! Doğal halini takınarak arkadaş çevrene karşı gövde gösterisi yapabilirsin. Bu durum seni oldukça gergin yapıyor. Temkinli yanın bir yandan boşa geçirecek zamanın olmadığını düşündürtüyor. Kişisel alanlarını kullanabileceğin bir iş pozisyonu için heyecana kapılabilirsin. Korkularınız ve güvensizlikleriniz ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp dalıp gidiceksiniz.

Boğa: Hem duygularını hem de gücünü ispat etmek isteyeceğin bir gün yaşayacaksın. Tanıdıkların vasıtasıyla karşına çıkan teklifleri değerlendireceksin. Özellikle yaratıcılık gereken bir işte çalışıyorsan, kendini ortaya çıkaracağın fırsatlar yakalayacaksın. Evli bir Boğa burcuysan eşinin alışkanlıklarıyla ilgili yaşadığın sorunları, dile getirmekte çekinmeyebilirsin. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz. Maddi yönden sıkıntınız yok.

İkizler: Bugün hızla hareket etmen bazı sakarlıklara neden olabilir. Fikirlerini yansıtabileceğin bir ortamda bulunabilirsin. Ancak imali konuşmalardan anlamlar çıkartmamanı öneririm. Hemen öfkene yenik düşebilirsin. Dengeni koruman önemli olacak. Başarılı işlere imza atmak seni huzurlu kılacak. Maddi imkânlarını bir nebze rahatlatacak bir görüşme yapman mümkün. Mesleğinizle ilgili size kendinizi eksik hissettirecek olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç: Finansal olarak seni rahatlatacak terfi ya da zam haberi iş arkadaşların arasında farklı anlaşmazlıklara neden olabilir. Arkandan konuşulanlara sen kafanı takma! Çünkü uzun zamandır bunun için çalıştığını bilen insanlar da var. Kader işte bu dedirtecek eski sevgiliden haberler alabilirsin. Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Kaygılardan uzaklaştıkça yaratıcılığınız artacak.

Aslan: Bugün kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Hayatın en esnek alanlarında mutlu olduğun şeyleri yapmak var. Bu anlamda karşına çıkan fırsatları geri çevirmemelisin. Hem organizasyon olarak hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin. Sevdiklerinizle aranızdaki uyumu güçlendirmenin ve birlikte geçirdiğiniz vakti daha artırmalısınız.

Başak: Planların arasında evini ya da ofisini düzenlemek varsa bugün yardımına gelen insanlar olacak. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, zorlayıcı toplantılarda yer alabilirsin. Olmaz gözüyle baktığın bir anlaşma önemli bir referans sayesinde imzalanacak. Bazı gönül ilişkileri insanı yorar. Ancak bugün sen sadece duygularını tartmak isteyeceksin. Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. İlişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız.

Terazi: Dengeleri oturtmak senin için zor olmayacak. Özellikle çalışma ortamında gerçekleşen gerginliği karşı sakin bir tutum sergileyeceksin. Eğer eşinin ailesi ile bir problemi varsa ona yardımcı olmaktan keyif alacaksın. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, kalbin yeniden aşk aşk diye atabilir. Yanı başında farkında olmadığın kişiye itirafta bulunman an meselesi olacak. Haftanın başı olması nedeniyle yapmanız gereken işler ve sorumluluklar artabilir.

Akrep: Bugün fiziksel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Gelirler, ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissettiğin bir gündesin. Geleceğine ait önemli konuşmalar, görüşmeler yapman gün boyu mümkün. Dış dünyayla olan etkileşimin biraz daha azalırken, günlük hayatını daha kolay hale getirmek adına ufak tefek alışkanlıklar edinebilirsin. Geçmişten gelen sorunlu bazı konular odak noktanız olamamalı. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız.

Yay: Olaylara bakış açın bugün değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsun. İnsanlara karşı yapıcı davranırken aynı tepkiyi sen de görüyorsun. İş hayatında yıllar önce yaşadığın aynı sahneleri sana yeniden hatırlatan gündemler oluşacak. Gün içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Sevdiğinize vakit ayıramıyorsunuz.

Oğlak: Sözü geçen insanlar ile bir araya geliyorsun. Çalışan bir Oğlak burcuysan, önünü kesmeye çalışan insanlar olduğunu fark edeceksin. Uzun zamandır iş arayışındaysan, bugün mutlaka başvuru yapmalısın. Olumsuz düşünme, nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz. Geçmişe dair sorunların üzerinde durman yeniden tartışmalara neden olabilir. Ne kadar iyi olduğunuzu fark etmeli ve başkalarının da görmesini sağlamalısınız. Sağlığınıza dikkat edin.

Kova: Uyku problemi gün içerisinde dalgınlık yaşamana neden olabilir, dikkat! Sezgilerinin seni yanıltmadığı bir gün. Etrafındaki insanlarla yapacağın konuşmalar, var olan beklentilerine yenilerini ekleyebilir. Beklenmedik bazı olaylar seni yaşam alanında, çalışma ortamında hatta günlük rutininde dahi değişiklik yapmaya itebilir. Olaylara çok yönlü ve pozitif bakmalısınız. Yakın ilişkilerinize önem vereceğiniz bir gün.

Balık: Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, konuşmaktan ziyade öfkeni içinde biriktiren birisin. Ama bugün kızgınlığını bir kenara bırakıp, ciddi konuşmalar yapacaksın. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, yatırımlar konusunda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ön görüsü yüksek, akli selim kişilere danışarak hareket etmende fayda var. Kendinizi aşma konusunda gerekli avantajlara sahipsiniz. Yabancılar ve yabancı ülkelere yönelik idealleriniz olabilir.