Günlük burç yorumları – 14 Aralık 2018 Cuma

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 14 Aralık Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 14 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 14 Aralık 2018, 09:34
Günlük burç yorumları – 14 Aralık 2018 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Bugün senin için eleştiri günü. Özellikle kendine dönük eleştiriler yapacaksın. Hatalarından ders çıkarmak en önemli kazancın olacak. İnsanları analiz etme konusunda başarısızsan, sınırlarını en baştan gösterme taraftarı olacaksın. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, çalışanlarının memnuniyetsizliği seni yeni kararlar alamaya zorlayacak. Bu aralar insanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz. Sevdiklerinizin tepkisini çekmemeye çalışın.

BOĞA

Güne oldukça hareketli başlayacaksın. Eğer yeni bir iş yeri açmak ya da çevreni bu anlamda geliştirmek istiyorsan bugün alacağın haberler kulağına hoş gelecek. Geçmişteki tecrübelerini şansa çevirebilirsin. İş arayışındaysan, kendini umutsuz hissedebilirsin. Hemen içine kapanmamalısın. Bu süreci lehine çevirmek için, kurslara yazılabilirsin. Yenilikçi tarzınıza çevrenizdeki insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı. Daha dikkatli olmalısınız.

İKİZLER

Sezgilerin bugün oldukça yüksek. İmajın, çevreye yaydığın sinerji sosyal olarak katkı sağlayacak. Mantık ve sağduyu bugünlerde ön planda ise emin ol bir nedeni vardır. Hayatının adım adım değişmesi sadece bugüne ait bir durum değil. Ama karar aşamaları için önemli bir dönemin başlangıcı diyebilirim. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Bu durum sizi iş hayatınızda sizi oldukça zorlayabilir. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

YENGEÇ

Karakter olarak güçlü yönlerini ortaya çıkarıyorsun. Kendini değiştirmek ve görüşlerine yenilik katmak için elinden geleni yapıyorsun. Kişisel çabaların için girişimci bir gündesin. Çalışma arkadaşlarınla uyumlu oluşun, başarıyı da beraberinde getirecek. Ancak iyimser olmaya çalıştığın eski bir arkadaşının çevreni kullanmak adına sana yaklaşmasına tepki göstereceksin. Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor.

ASLAN

Yeni yıl yaklaştıkça hedeflerin de belirginleşiyor. Bugün ayın konumu sabit burç etkisinde ve sen oldukça kararlısın. Özellikle dâhil olduğun sosyal çevreden faydalanmak ve ilişkilerini perçinleştirmek isteyebilirsin. Dikkatli olmak adına koşturman gereken konuları listelemelisin. Tutarlı davranırsan, önemli kişileri çalışmalarına entegre edebilirsin. İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor.

BAŞAK

Alışkanlıklar bazen sıkıntı yaratır. Kazançların, harcamaların gibi konularda temkinli olman gerektiğini görüyorsun. Sorumlu olduğun işleri toparlamak isteyeceksin. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, yakın bir arkadaşından gelecek iş teklifine hayır diyemeyeceksin. Kendi işini yapacak olman sana heyecan verecek. Ancak adımlarını güçlü ve sağlam atmalısın. Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var.

TERAZİ

Bugün geleceğine şekil veren bir görüşmeye katılacaksan, yola erkenden çıkmanı öneririm. Hazır ve nazır olan sözleşmelerin bir maddeden dolayı geri dönmesi an meselesi! Adaptasyon konusunda zorlanmalar yaşayabilirsin. Gün içinde fazla yorulduğunu ve işlerin ilerlemediğini hissedebilirsin. Yine de hedeflerine ulaşmak için mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz.

AKREP

Senin için önemli bir gün. Evrak düzenlemek, eşya göndermek, posta yoluyla halledeceğin buna benzer kritik işlerin varsa bizzat kendin ilgilenmelisin. İşinden memnun olmayan bir Akrep burcuysan, iş ilanlarını takip etmeye başlayabilirsin. İkili ilişkilerinde gergin olmana neden kafandaki belirsizlikler olabilir. Küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

YAY

Güne alacağın haberlerin şaşkınlığıyla başlıyorsun. Çalışma arkadaşının değişikliğine ya da ani istifasına şahit olabilirsin. Gökyüzü, imzalar ya da sözleşmelerde dikkatli olman gerektiğini vurguluyor. Eğitim hayatın devam ediyorsa, mesleki gelişimini artırmak adına sertifika programlarına katılabilirsin. Eğer sevgilinle arandaki problemi aracı kişilerle çözmek istiyorsan, yanlış yolda olduğunu şimdiden söylemeliyim. Güzel amaçlar uğruna çalıştığınız bir gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var.

OĞLAK

İnsanlar ilişkileri için bazen gerçeklerden kaçar. Sen ise bugün yüzleşmeye hazırsın. Ancak karşındaki kişiden aynı samimiyeti görmeyebilirsin. Elinden gelen her türlü iyi niyeti iş arkadaşlarına göstermene rağmen aynı reaksiyonu görmüyorsun. Aşk her zaman istediğimiz gibi yaşanmıyor. Bugünlerde belki de en çok bunu tecrübe ettin. Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici.

KOVA

Değişen ruh halin bugün net kararlar alamamana neden oluyor. Bugünlerde yapacağın yatırımları iyi hesaplayarak programına almalısın. Ortak birikimlerin için aileden fikir alman gerekebilir. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, yeni yatırımlar için piyasayı iyi takip etmen gerekiyor. Yapacağın yatırımlar hüsranla sonuçlanabilir. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

BALIK

Bu günlerde insanların senin hakkında konuştukları fikri aklından gidemiyor. Hazır cevap olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Ancak bugün kendini savunmak için fazla efor sarf ederken bulabilirsin. İnatçı yapını şimdilik rafa kaldırmalısın! İş arayışında olan bir Balık burcuysan, hiç beklemediğin anda iş görüşmesine çağrılabilirsin. Telefonunu yanından ayırma derim. Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız.