Günlük burç yorumları – 2 Aralık 2018 Pazar

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 2 Aralık Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 02 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 02 Aralık 2018, 09:55
Günlük burç yorumları – 2 Aralık 2018 Pazar

İÇİNDEKİLER

Koç: Günün büyük bir bölümünü uzun zamandır ihmal ettiğin ev işleriyle geçirebilirsin. Çok zamanın olmadığı için bugün gelecek haftanın programını düzenliyorsun. Gökyüzü, fikirlerini etkileyici bir biçimde ortaya koymanı destekliyor. Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üstüne toplayabilirsin. Sosyal hayatında olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme konusunda algıların açılıyor. Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz.

Boğa: Birilerini dinlemek, onlarla zaman geçirmek için ideal bir gün. İnsanların senden istekleri olacak. Bu konuda hem maddi hem de manevi gücünü kullanacaksın. Ayı zamanda sosyal hayatında arandaki mesafe olan insanlarla ilişkilerde çözülmeler meydana geliyor. Ancak arkadaşların arasında yapılan bazı konuşmalar kafanda soru işareti oluşturabilir. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

İkizler: Otoriter bir tavır sergilemen evdeki insanları gerginleştirebilir. Evde patron olmayı bırakıp sana sadık olan insanların gönlünü kazanmaya çalışmalısın. Eğer evli bir İkizler burcuysan sorunlara hazır ol! Eşinin ailesi yine gündemde olacak. Etrafında senden daha tecrübeli insanlar var. Bu anlamda bazı konularda onlardan tavsiye almak isteyebilirsin. Fakat yine de sadece duyduklarına göre hareket etmemeni tavsiye ederim. İlerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın.

Yengeç: Bugün fiziksel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Bu durum eşine ya da sevgiline karşı alıngan olmana neden oluyor. Duygusal iletişimde olduğun kişiyle aranda sosyal medya yüzünden kıskançlıklar oluşabilir. Güven ilişkisinin karşılıklı oluşması gerektiğini unutmamalısın. Akşam saatlerini alışverişe ayırabilirsin. Uzun zamandır almak istediğin kıyafet defolu çıkabilir. Maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız destekleniyor.

Aslan: Bugün duygularını tartacaksın. Kurallara ve yaptırımlara tahammülünün olmadığı bir döngüden geçiyorsun. Kimsenin izinden gitmek istemiyor, özgürce kendi yolunu çizmek istiyorsun. Meraklı tarafın ön plana çıkarken, kendini hiç olmadığın kadar cesur ve atılgan hissedeceksin. Bazı arkadaşların bugün resmen sana yardım için varlar. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

Başak: Pazar gününü çalışmak yerine elbette dinlenerek geçirmek isterdin ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Senin boyutunu aşan duygusal ilişkiler kafanı bugün oldukça karıştırıyor. Eski eşinden aldığın haberler var olan birlikteliğinde gerilmelere neden olabilir. Bu zamana kadar emek sarf ettiğin konularda, hak ettiğini alırken, aklındaki planları hayata geçirmek adına sahip olduğun nitelikler sana yardımcı olacak. Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

Terazi: Bugün geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. Buna karşın iyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsun. Sosyal çevrendeki renkli insanlarla güzel bir etkinlikte buluşabilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan onlarla sıra dışı bir program gerçekleştirebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

Akrep: Bugün telefon ya da mesaj yoğunluğunda geçireceğin önemli gelişmeler var. Uzun süredir beklediğin fırsat her an gerçekleşebilir. Aşk konusunda şanslı bir gün seni bekliyor. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, beklemediğin kişiden gelecek itiraf ayaklarını yerden kesecek. Gün içerisinde çevrendeki insanların davranışlarına anlam vermekte zorlanabilirsin. Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

Yay: Olmayan birlikteliklerin için neden, nasıl diye kendine sorular sormaktan vazgeç ve karşına çıkan fırsatları değerlendirmeye çalış. Çünkü gün senin için hoş sürprizler hazırlayacak. Son zamanlarda yaşadığın duygusal kısıtlamalardan kurtulduğunu fark edebilir, aşk konusunda adeta yeniden doğduğunu hissedebilirsin. Bu durum İlişkinde ileriye dönük sağlam adımlar atmana neden oluyor. Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Her düşündüğünüz işler için başkalarına ihtiyaç duymayın.

Oğlak: Gücünü gösterebileceğin bir gün seni bekliyor. Her şeyin en iyisine layık olan sen, çevrendeki insanlar için de aslında aynı düşüncelere sahipsin. Gün içinde beklenmedik telefonlar alabilir, iletişim ağını genişletebilirsin. Senden yaşça büyük ya da belli konularda daha tecrübeli insanlardan tavsiye alabilirsin. Duyduklarını kulak ardı etmemeni tavsiye ederim. Kariyeriniz açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının. Rahat tavırlarınız karşınızdakilerin isyanıyla buluşabilir.

Kova: Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Uzun zamandır beklediğin etkinliğe katılabilirsin. Bilgi dağarcığın genişlerken, yeni alanlara yöneleceksin. Günlük hayatı kavramak, farkına varmak ve bilgi edinmekten geçiyor. Kendini geliştirmek için elinden geleni yapmaya karar vereceksin. Umulmadık konuşmalar gerçekleştirebilir, eşinle daha önce konuşarak aşamadığınız sorunları beraber aşabilirsiniz. Dış görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir.

Balık: Aşk dolu bir gün yaşayacaksın. Eğer eşinin ailesinden kaynaklı sorunlar yaşadıysan, bugünden itibaren onları geride bırakıyorsun. Çünkü eşin senin ılımlı tavrını gördükten sonra vazgeçemeyeceğini çok iyi fark edecek. İstediğini aldığın konusunda herkes hem fikir. Ama işler istediğin gibi gitmeyince vereceğin tepkilere alışık olmayanlar olacak. Hem kendine hem de seninle ilgili sorumluluk üstlenen insanlara karşı sert davranabilirsin. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.