Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile TFF arasında protokol imzalandı
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile TFF arasında protokol imzalandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025 Aile Yılı kapsamında, aile, çocuk, engelli, yaşlı, kadınların güçlendirilmesi ve şehit yakınları ile gaziler için iş birliği protokolü imzaladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile TFF arasında 2025 Aile Yılı kapsamında aile, çocuk hizmetleri, engelli, yaşlı ve kadınların güçlendirilmesi ile şehit yakınları ve gaziler alanında iş birliği protokolü imzalandı. Riva'da düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocuklarımızı, kadınları, engellileri, yaşlılarımızı aynı tribünde buluşturacağız. Böylece, aile bağlarını güçlendiren, birlik ve beraberlik kültürünü artıran örnek bir model ortaya koyacağız" dedi.

POZİTİF AYRIMCILIK DEĞİL SORUMLULUK
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise "Biz de Bakanlığımızla yapacağımız anlaşmayla; aile, çocuk hizmetleri, engelliler, yaşlılar, şehit yakınları, gazilerimiz ile kadınlarımızın güçlenmesi için ortak projelere imza atacağız. Çünkü bizler bunu 'pozitif ayrımcılık' değil, bir görev ve sorumluluk olarak görüyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN