Şimdi bakla yiyin!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2024 Güncelleme 22 Nisan 2024, 07:01
Şimdi bakla yiyin!

İÇİNDEKİLER

Martın gelmesiyle bahar sebzeleri tezgahları süslüyor. Enginardan baklaya, kuşkonmazdan pırasaya kadar çeşit çeşit sebzeler, hem ağızları tatlandırıyor hem de sağlığı koruyor. Faydaları şöyle sıralanıyor:

ENGİNAR: Sindirimi destekler. Safra kesesi için faydalıdır. Kanserle savaşır.

BAKLA: Protein deposudur. Kabızlığa ve idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir.

PAZI: Bağışıklığı destekler. Mide rahatsızlıklarını önler.

KUŞKONMAZ: Mideye, kalbe, karaciğere şifa olur.

ŞALGAM: Dişleri güçlendirir. Ciğerleri temizler.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN