Dragus için kıran kırana

Trabzon, bonservisi S.Leige’de bulunan, G.Antep’te kiralık oynayan Dragus için Liege’in talep ettiği 3 milyon Euro’luk ücreti aşağı çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2024 Güncelleme 20 Nisan 2024, 07:02
Dragus için kıran kırana

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, bonservisi Standart Liege'de bulunan, şu anda Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Rumen golcü Denis Dragus için Belçika ekibi ile girişimlerini sürdürüyor. Bordo-Mavililer, Standart Liege ile sıkı bir pazarlığa tutuşurken Belçika'dan oyuncu için yapılan görüşmelerin detayları paylaşıldı. Belçika basınından Standard Liege muhabiri Kevin Sauvage'ın aktardığı bilgilere göre; Trabzonspor'dan Dragus transferi için istenen bonservis bedeli 3 milyon Euro. Standard Liege'in 3 milyon Euro'da direttiğini belirten Sauvage, pazarlıkların devam ettiğini kaydetti. Bu arada Dragus'un Trabzonspor'a gelmeyi de çok istediği de ifade edildi. Bu sezon Gaziantep formasıyla 30 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu takımı adına 12 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Genç yıldızın Standart Liege ile olan kontratı ise 2025 yılında sona erecek.

CİHAN İÇİN DE MASADA
Denis Dragus için Standard Liege ile pazarlık halinde olan Trabzonspor, Belçika ekibinden gurbetçi oyuncu Cihan Çanak'ı da istedi. 19 yaşındaki sol kanadın transferi için Liege'in henüz net bir karar vermediği, oyuncunun ayrılmak istemesi halinde görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. Cihan'ın da Trabzonspor'a gelmek istediği ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN