Film gibi canlı yayın

Müge Anlı bu kez Etiyopyalı Eman için düğmeye bastı. Babasını bulmak için 5 bin 500 km. öteden gelen genç kadının isteğini kırmadı. 3 kız ve 3 erkek kardeşi daha ortaya çıkan Eman, babasının Corona nedeniyle öldüğünü duyunca hem ağladı hem ağlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2024 Güncelleme 17 Nisan 2024, 07:01
Film gibi canlı yayın

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sınırları aştı. Bu kez Etiyopyalı Eman Muzaffer Ayub'ın film gibi hikayesini ekrana taşıdı. İddiaya göre Etiyopyalı annesi ve Türk babası Suudi Arabistan'da evlenen Eman Muzaffer Ayub, 1996'da Etiyopya'da dünyaya gözlerini açtı. 4 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Babası Muzaffer Uzun'la sadece 6 yaşına kadar telefonda konuştu. Ondan bir daha haber alamadı.

AĞABEYİ BULUNDU
Babasına ulaşmak için çare arayan genç kadın Anlı'nın kapısını çaldı. Eman, "Babam Arabistan'da bir restoran işletiyormuş. Ama en son Türkiye'ye döndüğünü öğrendim. Onu bulmak istiyorum" diye ağladı. Eman'ın film gibi hikayesi sonrası Müge Anlı'ya peş peşe telefonlar gelmeye başladı. Muzaffer Uzun'un arkadaşları ve komşuları yayına bağlandı. Ancak Eman'ın özlemle aradığı babasının Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Genç kadının amcası Hilmi Uzun ise yayına katıldı. Uzun, "Kapım her zaman açık" dedi. Ancak çok geçmeden Eman'ı sevindirecek gelişmeler yaşandı. Müge Anlı, önce Eman'ın amcasını ardından da ağabeyini buldu. Yaşanan gelişmelerle Eman Muzaffer Ayub'un kalabalık bir ailesinin olduğu da açığa çıktı. Amcası ve ağabeyinin seslerini ilk kez duyan Eman'ın mutlu olabilmesi için Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN