Kim bu gazeteci

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğu "Bir ablamın babası çok ünlü bir gazeteci" dedi. Herkes bu isme kilitlendi: Kim olabilir!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2024 Güncelleme 16 Nisan 2024, 07:00
Kim bu gazeteci

İÇİNDEKİLER

Duygu Nebioğlu, bir kez daha gündemi sarstı. Annesinin evlilik dışı ilişkilerinden 4 çocuğu bulunduğunu açıkladı. Bir ablasının babasının, ünlü bir medya mensubu olduğunu vurguladı. '
Hatta dava sürecinin devam ettiğini, yakında tüm Türkiye'nin o ismi tanıyacağını anlattı. Gündemin ilk sıralarına çıktı. Herkes, bu ismin kim olabileceğini araştırmaya başladı...

'DUYGU'SAL İSTEK
Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulabilmek için atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını yapan Müge Anlı'dan yardım istedi. Başarılı gazeteci de "Kapımız herkese açık, bekleriz" dedi. Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı ile ilgili açıklamaları, yine gündemi belirledi.

14 YILDIR ARIYOR
"Annemle en son 2010'da görüştüm. Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerim üzerinden de ulaşamıyorum. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeş aynı kaderi yaşadık. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor" sözlerini kaydetti. O gazeteci ile ilgili babalık duruşmasının ise haziran ayında yapılacağı iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN