İç saha kabusu: Akyazı'da artık fırtına esmiyor

Bu sezon iç sahada oynadığı 16 lig maçının 6’sını kaybeden Trabzonspor, lig tarihinde evindeki en yüksek mağlubiyet yüzdesine ulaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2024 Güncelleme 14 Nisan 2024, 06:57
İç saha kabusu: Akyazı’da artık fırtına esmiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor iç sahada deplasmana oranla çok daha kötü bir performans ortaya koyuyor. Son olarak iç sahada EMS Yapı Sivasspor'a 1-0'lık skorla mağlup olan Trabzonspor, bir önceki iç saha maçında da Fenerbahçe'ye kaybetmişti. Bu sezon evinde oynadığı 16 Süper Lig maçının altısını kaybeden Trabzonspor, lig tarihinde iç sahada en yüksek mağlubiyet yüzdesine ulaştığı sezonu yaşıyor.

İç sahada oynadığı maçların neredeyse yüzde 40'ın kaybeden Bordo-Mavililer iç sahada aldığı altı mağlubiyetin yanı sıra bir iç saha maçından da beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor evinde oynadığı maçlarda attığı 27 gole karşılık kalesinde de 21 gol görerek, bu alanda da kötü bir performans ortaya koydu. Trabzonspor ligde 3. sırada yer alıyor.

BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMADI
İki sezon önce Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor, iç saha maçlarında müthiş bir performans ortaya koymuştu. Ancak Bordo-Mavililer bu sezon iç sahadaki kayıplara bir türlü çare bulamadı. Kapanan defansları açmakta zorlandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN