Beşiktaş böyle top oynamaz

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, takımın oynadığı oyundan memnun olmadıklarını belirterek, "Gelinen noktada, skorlardan bağımsız söylüyorum; Beşiktaş bu şekilde top oynayamaz. İlk hedef Türkiye Kupası’nı almak." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2024 Güncelleme 14 Nisan 2024, 06:57
Beşiktaş böyle top oynamaz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, tribüne gelen 25 bin taraftara teşekkür ederek sözlerine başladı. Göçmez'in öne çıkan sözleri şöyle oldu: 4 ay önce göreve geldik. Planlamadığımız birçok şeyle karşılaştık. Futbol takımını ayağa kaldırmak önceliklerimizden biriydi. Hedefimiz üçüncülük ve kupayı almaktı. Ama geldiğimiz noktada, skorlardan bağımsız söylüyorum; Beşiktaş bu şekilde top oynayamaz. Beşiktaş karar almak zorundadır. Beşiktaş, bazı şeylere göz yumamaz. Biz gerekli gözlemlerimizi yaptık. Beşiktaş Yönetimi olarak biz bu sorumluluğu alıyoruz. Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık. Yarından itibaren kupayı almak için mücadelemizi vereceğiz. Hayat bir risktir. Biz bugün bir karar aldık, bu kararın arkasındayız.

TARİHİ TERSTEN YAZDI
Beşiktaş, bu sezon 32 maçta 48 puan topladı. 1997-98 sezonunda 32 maçta 47 puan toplayan Kara Kartal, en kötü ikinci sezonuna imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN