Fransa’ya 'Yıldırım' düştü!

22 yaşındaki Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım, gönlünü fenomen 29 yaşındaki Ala Tokel’e kaptırdı. Tokel, geçtiğimiz gün genç sevgilisinin yanına Fransa’ya gitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2024 Güncelleme 12 Nisan 2024, 07:01
Fransa’ya ’Yıldırım’ düştü!

İÇİNDEKİLER

Fransa'nın Rennes takımında forma giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım, yeşil sahalardaki hızını aşk hayatına da yansıttı. Geçtiğimiz sene Türkiye'den Fransa'nın Rennes takımına transfer olan yıldız oyuncu, futboluyla göz doldururken bir yandan da magazin basınında yer almaya başladı. Genç futbolcunun adı, güzel fenomen Ala Tokel ile anılmaya başlandı. Fransa'da yoğun bir sezon geçiren futbolcunun yanına geçtiğimiz günlerde Ala Tokel, gitti.

YAKAYI ELE VERDİ!
Futbola Fransız kalan Ala Tokel, Bertuğ Yıldırım'a Fransız kalmadı. Fransa'da güzel vakit geçiren ikiliyi sosyal medya paylaşımları ele verdi. Ala Tokel, bir kafede oturdukları pozlarını sosyal medyadan paylaştı. Ama sadece Yıldırım'ın saçını gösterdi. Bu paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı da ikiliyi yakaladı. Birçok kullanıcı 29 yaşındaki Tokel ile 22 yaşındaki Bertuğ Yıldırım'ı birbirine yakıştırmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN