Aslan’a Tete piyangosu: Palmeiras 8 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor

Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla Süper Lig’de henüz gol atamayan Tete ile ilgili Galatasaray’a güze l haberler geliyor. Palmeiras’ın temmuz ayında Brezilyalı yıldız için 8 milyon Euro’luk teklif yapacağı belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2024 Güncelleme 12 Nisan 2024, 07:01
Aslan’a Tete piyangosu: Palmeiras 8 milyon Euro’luk teklif yapmaya hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER

Sezon başında tazminat tartışmaları ve büyük beklentilerle beraber bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Tete şu ana kadar ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Süper Lig'de forma giydiği 28 maçta gol atamayan ve takımına yalnızca 4 asistlik katkı yapabilen Brezilyalı yıldızla alakalı Sarı-Kırmızılılar'a güzel haberler geliyor.

BEKLENTİ 12 MİLYON EURO
İddialara göre; Palmeiras uzun süredir takip ettiği Tete için resmi girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Brezilya kulübünün Güney Amerika'da transferin başlayacağı tarih olan 10 Temmuz sonrasında Galatasaray'la temasa geçeceği ve 8 milyon Euro'luk teklifte bulunacağı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetim bonservis bedeli ödemediği 24 yaşındaki Tete için böyle bir teklif gelmesi halinde hemen pazarlıklara başlayacak. Yönetimin beklentisinin normalde 12 milyon Euro olduğu ancak 8 milyon Euro'ya da 'evet' denebileceği gelen bilgiler arasında. Bu sezon tüm kulvarlarda 40 maçta 1603 dakika sahada kalan Tete 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

YILLIK 3.1 MİLYON EURO ALIYOR
Sezon başında 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Sambacı imza parası ile beraber 3.1 milyon Euro kazanıyor. Galatasaray yönetimi yüksek maaş yükü nedeniyle de sezon sonunda Tete ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

SAVAŞ ÇIKARMIŞTI
Shakhtar forması altında dikkat çekici bir performans sergileyen Tete sezon başında Fenerbahçe ve Galatasaray arasında transfer savaşı çıkarmıştı. Galatasaray tazminat tehlikesini göze alarak Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmış ve bu hamle uzun süre manşetleri süslemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN