'Usta'lık belgesi! Akpınar'a tepki yağıyor

1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar’ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. Usta sanatçının, para vermemek için kızının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2024 Güncelleme 10 Nisan 2024, 06:53
’Usta’lık belgesi! Akpınar’a tepki yağıyor

İÇİNDEKİLER

Göksel Özdoğdu ile 63 yıl önce hayatını birleştiren Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu iddia edilmişti. Duygu Nebioğlu, DNA testi ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Ancak usta sanatçının para vermemek için birçok yola başvurduğu ortaya çıktı. Akpınar, Duygu Nebioğlu'nun fakirlik belgesini iptal ettirerek herhangi bir para ödemek zorunda kalmamak için savaştığı belirtildi. Bu olay sonrası açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla babasını hedef alan Duygu Nebioğlu, son olarak Instagram hesabından yayınladığı mesajla gündeme geldi.

Akpınar'ın kızı, "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada da Akpınar'a tepki yağdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN