'Koca'man vahşet!

Samsun Bafra’da Yıldız Yılmaz, İstanbul Beylikdüzü’nde ise Şeyda Nur Bulut boşanmak istediğini söylediği eşleri tarafından sokak ortasında katledildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2024 Güncelleme 10 Nisan 2024, 06:53
’Koca’man vahşet!

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetleri bir türlü bitmek bilmedi. Samsun ve İstanbul'da yaşanan cinayetler vicdanları deldi. İstanbul'da boşanma aşamasında olan Murat Bulut ile Ş.N.B. çifti, Küçükçekmece'den beraber metrobüse binerek Beylikdüzü'ne geldi.

Aralarında tartışma çıktı. M.B., 3 çocuğunun annesi Ş.N.B.'yi defalarca bıçakladı. Saldırgan, çevredekilerin tepkilerine rağmen ısrarla eşini bıçaklamaya devam etti.

Bir süre sonra kadını kanlar içinde yerde bırakan M.B., gözaltına alındı. Ağır yaralanan Ş.N.B. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil, tutuklandı.

BİSİKLETLE İLERLİYORDU
Samsun Bafra'da ise 70 yaşındaki İ.Y., ayrı yaşadığı eşi Y.Y.'ye (43) barışmak istedi. 3 tekerlekli bisikletiyle sokakta ilerleyen kadınla kavga etti. Sinirlenen koca, sokak ortasında kurşun yağdırdı. Başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Y.Y., kanlar içerisinde Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Ancak tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İ.Y. ise dün çıkarıldığı Bafra Adliyesinde tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN