Yine yeniden Petkovic: Trabzonspor geçen sezon da çok istediği Hırvat golcünün peşinde

Fırtına, 2.5 ay transferi için uğraştığı ancak sonuç alamadığı 29 yaşındaki golcü Bruno Petkovic için yeniden temaslara başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2024 Güncelleme 08 Nisan 2024, 07:00
Yine yeniden Petkovic: Trabzonspor geçen sezon da çok istediği Hırvat golcünün peşinde

İÇİNDEKİLER

Trabzon'un gelecek sezon için yapmayı planladığı transferlerde forvet bölgesi bir adım öne çıktı. Bu mevki için Kelechi Iheanacho ve Denis Dragus gibi isimlerle görüşen Bordo-Mavililer, sürpriz bir oyuncuyu daha gündemine aldı. Sezon başında Nenad Bjelica takımın başındayken transferi için yaklaşık 2.5 ay boyunca uğraş verilen Hırvat forvet oyuncusu Bruno Petkovic yine gündeme geldi.

Bu sezon ortaya koyduğu performans ile kariyerinin en iyi dönemlerinden birisini yaşayan Dinamo Zagreb forması ile oynadığı 34 maçta 17 gol 8 asistlik bir katkı sağlayan Petkovic, milli takımda da 2024 yılı içerisinde çıktığı 5 maçta 3 gol atmayı başardı.

Geçtiğimiz 19 Eylül 2023 tarihinde kulübüyle sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak 2025 yılına kadar anlaşma sağlayan Petkovic, sözleşmesine 2 milyon 500 bin Euro'ya serbest kalır maddesi ekletmişti. Bu rakamın Trabzonspor yönetimi tarafından makul görüldüğü ancak oyuncunun ikna edilmesi için ise görüşmelerin başladığı belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN