Santos the end

Hasan Arat başkanlığındaki Beşiktaş, Fernando Santos ile ilgili yol haritasını netleştirdi. Sezonu Portekizli hocayla tamamlayacak Kartal’ın, sezon sonunda aksiyon alıp, Santos’la vedalaşacağı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2024 Güncelleme 06 Nisan 2024, 07:00
Santos the end

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta büyük umutlarla takımın başına getirilen Fernando Santos, şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yarattı. Siyah-Beyazlı yönetimin, Portekizli teknik direktörün geleceğiyle ilgili verdiği son karar ortaya çıktı.

SEZON SONU VEDA
Özellikle son 4 maçta ciddi şekilde düşüşe geçen ve galibiyet alamayan Beşiktaş'ın, Başakşehir ile oynadığı maçta yaşadığı kayıp da yönetimin geleceğe dair fikrini netleştirdi. Siyah-Beyazlı kurmaylar, sezonu deneyimli teknik adam ile birlikte tamamlamayı düşünüyor. Hasan Arat başkanlığındaki yönetimin, Fernando Santos ile yol ayrımını ise sezon sonunda yapmayı planladığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin, kendi arasında yaptığı toplantıda bu yönde bir fikir birliğine vardığı da gelen haberler arasında.

KONSANTRE OLUN!
Öte yandan Beşiktaş yönetimi, ligde kalan 7 haftada alınabilecek maksimum puanın alınmasını istiyor. Her ne olursa olsun üçüncülük hedefinin son ana kadar sürdürülmesini isteyen yönetim, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise mutlak başarı bekliyor. Ligde 31 maçta 47 puan toplayabilen Kartal, 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Siyah-Beyazlılar rakip ağları 41 kez havalandırırken, kalesinde ise 37 gol gördü.

1.60 ORTALAMA İLE ZİRVEYİ ZORLUYOR
Fernando Santos, Beşiktaş'ın başında şu ana kadar çıktığı 15 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 69 yaşındaki teknik adam, 1.60 maç başına puan ortalaması elde edebildi. Kartal'da 15 maç ve üstü karşılaşmaya çıkan teknik adamlar listesinde Santos, Carlos Carvalhal ve Vicente Del Bosque ile aynı puanı aldı. Portekizli, sadece 1.33 ile en düşük ortalamaya sahip isim olan Abdullah Avcı'yı geçebildi.

MORALSİZ ANTRENMAN
Beşiktaş evinde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcuların moralinin bozuk olduğu belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN