CHP entrikaları, hızlı start aldı: Sözcü, yarım sayfa Özel posteri verip Karaoğlan benzetmesi yaptı! İmamoğlu'na küçük bir yer ayırdı

Özgür Özel ile İmamoğlu arasındaki soğuk savaş, manşetlere taşındı. Sözcü, yarım sayfa Özel posteri verip Karaoğlan benzetmesi yaptı. Ekrem Bey'e ise küçük bir yer ayırdı. Tipik CHP entrikaları, hızlı start aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2024 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:01
CHP entrikaları, hızlı start aldı: Sözcü, yarım sayfa Özel posteri verip Karaoğlan benzetmesi yaptı! İmamoğlu’na küçük bir yer ayırdı

İÇİNDEKİLER

Özel, Genel Başkan koltuğuna oturdu! O gün bugün İmamoğlu'nun hedefinde oldu! Ekrem Bey, sürekli rol çalıp gölge başkanlığa soyundu. Bu kavganın en net tablosunu da Sözcü ortaya koydu!

Gazete, Özel'i göklere çıkarıp adeta tahta oturttu! İmamoğlu ise kendisine küçük bir yer buldu! Elbette bunda Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın İmamoğlu öfkesi etkili oldu! Mahalle, yine kavgaya tutuştu!

Metin Yılmaz, 2023 genel seçimleri öncesinde İmamoğlu'na tepki göstermişti. Gazeteye baskı kurduğunu belirtip "Neler yaptığını duysanız bize hak verirsiniz, çok ağırınıza gider" demişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN