Vitamini kılçığında!

Uzmanlar, Omega- 3 deposu fındığın haftada 2 kez tüketilmesini öneriyor. Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Eylem Fadıloğlu, balığın gözleri beslediğini, saçları ve kemikleri güçlendirdiğini belirtiyor. Sardalya ve hamsi gibi küçük balıkların kılçıklarıyla tüketilmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. "Bu balıklar kılçıkla yendiğinde süt ürünleri gibi kalsiyum almanıza da yardımcı olur ve kemik gelişiminde fayda sağlar" bilgisini veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2019 Güncelleme 31 Ağustos 2019, 07:52
Vitamini kılçığında!

İÇİNDEKİLER

Uzmanlar, Omega- 3 deposu fındığın haftada 2 kez tüketilmesini öneriyor. Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Eylem Fadıloğlu, balığın gözleri beslediğini, saçları ve kemikleri güçlendirdiğini belirtiyor. Sardalya ve hamsi gibi küçük balıkların kılçıklarıyla tüketilmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. "Bu balıklar kılçıkla yendiğinde süt ürünleri gibi kalsiyum almanıza da yardımcı olur ve kemik gelişiminde fayda sağlar" bilgisini veriyor.