Karpuzu fındıkla tüketin

YAZ aylarında yaşanan sıvı kaybı, yorgunluk ve halsizliği beraberinde getiriyor. Bunu önlemek için yaz sebze ve meyvelerini ölçülü miktarda tüketmek gerekiyor. Özellikle salatalık ve domates sıvı kaybına karşı etkin rol oynuyor. Uzmanlar, glisemik indeksi yüksek olduğu için kan şekerini hızlı yükselten karpuzun; peynir, ceviz, badem ve fındıkla desteklenerek yenmesini öneriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.