Aile boyu şüphe!

Samsun’da bir hafta önce ortadan kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin’i arama çalışmalarına ara verildi. Annesi “Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum” dedi. Polisin, aile içi bazı ilişkileri mercek altına aldığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2019 Güncelleme 14 Mayıs 2019, 07:55
Aile boyu şüphe!

İÇİNDEKİLER

Samsun'da 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz, geçen salı günü ortadan kayboldu. Ailesi, jandarmaya haber verdi. Helikopter ve drone ile havadan taranan bölge, ekipler tarafından karış karış arandı, mahalledeki evler kontrol edildi. Ancak bir sonuç alınamadı. Anne Sevcan Kurnaz, kızının kaçırıldığını öne sürerek, "Başka ne olabilir, bilmiyorum. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum. 'Ben şundan şüpheleniyorum' desem. Benim kimseye bir düşmanlığım yoktur ama başkasını bilmiyorum ki. Benden çıkarsalardı, bizden çıkarsalardı, el kadar çocuğumdan değil" dedi. Bunun üzerine emniyet güçleri, soruşturmada aile içi bazı ilişkileri mercek altına aldı.



Sevcan Kurnaz'ın ilk eşi, Ecrin 4 aylıkken kalp krizinden hayatını kaybederken kadının daha sonra ölen eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendiği öğrenildi. Tüm bu ayrıntılar üzerinden yürütülen soruşturmada aile üyelerinin cep telefon kayıtları geriye dönük incelemeye alındı.



ÖLEN EŞİNİN YEĞENİYLE EVLENMİŞ
Sevcan Kurnaz'ın ölen eşinin yeğeniyle evlendiği de ortaya çıktı. Polis Ecrin'in kaybolmasıyla ilgili soruşturmayı derinleştirdi.