Rangnick bir adım önde

Tayfur Havutçu'yla yolları ayırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar Ralf Rangnick'e 1 milyon Euro ücret ve 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Yönetici Ahmet Kavalcı, "Hoca konusunda 1 hafta içinde karar vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2012 Güncelleme 18 Mayıs 2012, 00:30
Rangnick bir adım önde

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş teknik direktör arayışlarına hız verdi... Yeni sezonda Tayfur Havutçu ile yola devam etmeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı yönetimin Alman çalıştırıcı Ralf Rangnick'le ön görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında. Bugüne kadar Stuttgart, Hannover, Hoffenheim ve Schalke gibi takımları çalıştıran ve bu ekiplerde birçok başarıya imza atan Alman hocaya 1 milyon Euro ücret ve 2+1 yıllık sözleşme teklif edildiği belirlendi. Tecrübeli hocanın bu teklife sıcak baktığı ama düşünmek için Kartal'dan kısa bir süre istediği öne sürüldü.

HENÜZ NET BİR KARAR VERMEDİK
Bütün bu gelişmeler yaşanırken Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, "Beşiktaş olarak teknik adam konusunda henüz net bir karar almadık. Bu konudaki çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezonda en doğru isimle çalışmak için detaylı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerli ve yabancı konusunda şu anda yönetim olarak net bir karar vermedik" ifadesini kullandı.

RENK KÖRÜ İDDİALARI
Kartal'ın gündeminde olan Rangnick'in renk körü olduğu iddiaları Beşiktaş Yönetimi'ni düşündürüyor. Bu nedenle anlaşma sağlanırsa Alman hocaya sağlık taraması yapılacak.