Tamamen duygusal

'Sakatım' diyerek idmana bile çıkmayan Fernandes'in parasını alamadığı için yalan söylediği öğrenildi... Portekizli satılacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2012 Güncelleme 12 Mayıs 2012, 01:05
Tamamen duygusal

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes devri bitiyor... Yönetim, Siyah- Beyazlı takımda özellikle sezonun ikinci yarısında sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Portekizli yıldızla yollarını ayırmak üzere.

BİLEREK OYNAMIYORDU
Beşiktaş yönetimini böyle bir karar almaya iten en önemli etkenin ise Portekizli futbolcunun sakatlığı konusunda yalan söyleyerek bilerek oynamaması. Belinden sakat olduğunu belirterek idmanlara çıkmayan oyuncunun dün çekilen MR'ının temiz çıkması Siyah-Beyazlı yönetimi küplere bindirdi.

PORTEKİZLİ GÖRÜŞME ODASINA
Portekizli'nin MR'ının temiz çıkması üzerine kulüp doktorları durumu teknik heyet ve yönetime bildirdi. Fernandes'in 1 milyon 250 bin Euro'luk alacağını alamadığı için bilerek oynamadığını öğrenen yönetim bugün kendisiyle bir görüşme yapacak. Portekizli oyuncu, geçtiğimiz hafta başında da UEFA kanalıyla alacağı olan ücret için kulübe ihtarname çekmişti. Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Tamer Kıran ise yaptığı açıklamada, "Fernandes ile yarın (bugün) görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

TALİPLERİ SIRADA BEKLİYOR
Beşiktaş yönetimi, oyuncunun alacaklarını 2 hafta içinde ödemezse Fernandes serbest kalacak. Portekizli'nin peşindeki Stoke City, Tottenham ve Sporting Lizbon ise şu anda hazır kıta bekleyişe geçmiş durumda.

SAHADA YIKILDILAR
Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçmesine karşın, karşılaşmanın 1-1'e gelmesine engel olamayarak Avrupa Ligi biletini cebine koyamayan Beşiktaşlı futbolcular yıkıldı.

BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ BURSA'DA
Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkını kaybeden Beşiktaş'ın gözü Bursa'da... Bursa, Avrupa Ligi Grubu lideri olursa Beşiktaş, 20 Mayıs'ta play-off maçı yapmadan Avrupa'da olacak.