Fernandes'i satmayın

Beşiktaş yönetimini, satışı gündemde olan Fernandes için uyaran Oktay Derelioğlu, "Neredeyse bütün takımı tek başına sırtlıyor. Onun gibisi daha bulunamaz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2012 Güncelleme 28 Mart 2012, 01:36
Fernandes’i satmayın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta son dönemde sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kuran, ancak satışı gündemde olan Portekizli yıldız Fernandes'in durumu tartışma konusu olurken Siyah-Beyazlılar'ın unutulmaz isimlerinden olan usta yazarımız Oktay Derelioğlu net konuştu. Fernandes'in oyunun her yönüne hakim olan komple bir futbolcu olduğunu vurgulayan Derelioğlu, "Bugün hangi teknik adama sorarsanız sorun Fernandes'i kadrosunda görmek isteyecektir. Beşiktaş, Fernandes'i elden çıkarırsa bir daha böyle kaliteli bir oyuncu bulamaz. Neredeyse takımı tek başına sırtlıyor. Beşiktaş, Fernandes'i elinde tutarsa büyük bir iş yapmış olur" dedi.

SATIŞI ÇÖZÜM DEĞİL!
Fernandes'in satılmasının tek getirisinin maddi kazanç olacağını belirten Derelioğlu, "Ancak oradan gelecek para devede kulak kalır. Beşiktaş'ın büyük miktarda borcu var. Portekizli'nin satışı maddi darboğazdan kurtulmak için kesinlikle çözüm olmaz" diye konuştu.

YÖNETİME SABIR GEREKLİ!
Yeni yönetime de değinen Derelioğlu, "Kabul etmek gerekir ki bir enkaz devraldılar. Mali bütçeyi dengelerlerse başarılı olurlar. Şampiyonluk, Avrupa'da başarı gibi hedefler artık geride kaldı. Bunu taraftar da kabul edip, yönetime süre vermeli. Yıldırım Demirören, günü kurtarmaya yönelik, göz boyamaya yönelik hamleleriyle kulübü bugünlere getirdi" dedi.

YABANCI OLMAZ
Carvalhal'a da değinen Derelioğlu, "Türkiye dinamiklerini bilen yerli bir hoca getirilmeli" diye konuştu.

REAL'DEN 8 MİLYON EURO!
İspanyol basını, Real Madrid'in Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes'i sezon sonu kadrosuna katmak istediğini yazdı. Sport Gazetesi, "Mourinho, Fernandes için ısrarcı. Yönetim, 8 milyon Euro'ya razı" diye yazdı.

GÜVEN TANER
SAHADA BiR TEK O VAR...
Beşiktaş''ta Belediye maçı da dahil son karşılaşmalarda sahnede bir tek isim var... O da Manuel Fernandes. Siyah-Beyazlılar'ın attığı gollerde gerek doğrudan gerekse asist olarak hep onun parmağı var. Portekizli yıldız oyuncu, Beşiktaş için sahadaki futboluyla çok şeyler ifade ediyor.

METİN TEKiN
FERNANDES KALiTESi...
Siyah-Beyazlılar'ın son maçlarına genel olarak baktığımızda atılan gollerin hemen hemen hepsinde Fernandes kalitesi olduğunu görüyoruz. Takım adına elinden geleni yapan bir oyuncu. Belediye maçını izleyen Başkan Fikret Orman da Fernandes dahil kimlerin kalacağını düşünmüştür.