Hisar'da liderler zirvesi

Metris'ten hafta başında tahliye edilen Tayfur Havutçu, Stoke City maçını Başkan Demirören'le izledi... Başkan'ın takımın hemen başına çağırdığı Havutçu zaman istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2011 Güncelleme 15 Aralık 2011, 01:44
Hisar’da liderler zirvesi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulanan ve hafta başında tahliye edilen teknik direktör Tayfur Havutçu, Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi'nde Stoke City'yi yenerek gruptan çıktığı maçı Başkan Yıldırım Demirören'in Anadolu Hisarı'ndaki villasında başkanla birlikte izledi.

HASRET GİDERDİLER
Eşi Neslihan Havutçu ile birlikte Demirören'leri ziyarete giden Havutçu'yu Başkan Yıldırım Demirören'in eşi Revna Hanım kapıda karşıladı. Havutçu'nun boynuna sarılan Revna Hanım, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Gecede yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun da yer aldığı kaydedildi. Maçı izlerken oldukça heyecanlanan Demirören ve Havutçu, yerlerinde duramadı. Tahliyeyle büyük mutluluk yaşayan ikili, takımın gruptan lider olarak çıkılmasıyla adeta bayram sevinci yaşadı.



SEN NE ZAMAN İSTERSEN!
Başkan Demirören'le takımdaki geleceğine ilişkin de konuştuğu ve, "Daha hazır değilim Başkanım. Kafamı toparlayayım istiyorum" dediği öğrenildi. Demirören, basına "Hocamız Havutçu'dur. Biraz dinlenmesi lazım. O da ne kadar sürer kendisi karar verecek" diye konuştu. Havutçu ise konuyla ilgili olarak, "Daha detaylı basın toplantısı yapacağım" ifadesini kullandı.