Quaresma Stoke'layacak

Siyah-Beyazlılar'ın Portekizlisi Quaresma, "Ligde Antalya maçında takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Stoke City maçında affettireceğim" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 00:00
Quaresma Stoke’layacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'nın Portekizli yıldızı Quaresma, Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Stoke City maçı öncesi İngiliz rakibine adeta meydan okudu. Ligdeki Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Antalyaspor karşısında takımını yalnız bırakan Q7, "Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Stoke City maçı bu bakımdan benim için çok önemli. Kendimi, Stoke karşısındaki oyunumla affettirmek istiyorum" diye konuştu.

RAKİBE SAYGILIYIZ
Rakipleri Stoke City'nin son maçında Manchester United ile berabere kalmasının kendilerini korkutmadığını belirten Quaresma, "Rakibimize saygı duyuyoruz. Asla küçümsemiyoruz, ancak kendi gücümüzü de biliyoruz. Kafamızdakileri sahaya yansıttığımız taktirde yenemeyeceğimiz bir takım yok" ifadelerini kullandı.

DAHA FARKLIYIZ!
Geçen sezondan farklı bir kimliğe büründüklerini belirten Quaresma, "Takım olarak uyum sürecini atlattığımıza inanıyorum. Bu sezon herkes, nerede duracağını, ne yapacağını biliyor. Ben ve arkadaşlarım futbol oynamaktan keyif alıyoruz. Bence, başarının sırrı da burada yatıyor" dedi. Q7, yaptığı estetik hareketlerle ilgili olaraksa, "Daha önce de yapıyordum. Bu tarz oynamayı seviyorum" diye konuştu.