Kartal'da son bomba Forlan

Siyah-Beyazlılar, Atletico'nun dünyaca ünlü Uruguaylı yıldız ismi Diego Forlan ile önümüzdeki sezon için sözleşti... Reyes sırada

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2011 Güncelleme 18 Mart 2011, 10:35
Kartal’da son bomba Forlan

İÇİNDEKİLER

TEKNİK Direktör Bernd Schuster'in görevi bırakmasının ardından gizliden gizliye yeni hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş'taki son gelişme gündeme bomba gibi düştü. Siyah- Beyazlılar'ın İspanyol ekibi Atletico Madrid'in dünyaca ünlü Uruguaylı yıldızı Diego Forlan ile önümüzdeki sezon için şimdiden söz kestiği iddia edildi.

İŞİ SERDAL ADALI BİTİRDİ
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Forlan transferinde de daha önceki yıldızlarda olduğu gibi Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı etkili oldu. Deneyimli yıldızla görüşen Adalı'nın, "Guti, Simao, Quaresma gibi yıldızlara sahibiz. Seni de aramızda görerek iyice güçlenmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon Avrupa'da kupa kaldırmayı hedefliyoruz" dediği kaydedildi. Simao, Quaresma, Guti gibi yıldızlar sayesinde Beşiktaş'ı tanıdığını ifade eden Uruguaylı yıldızın ise, "Avrupa'da başarı hedefleyen bir takımda oynamak her zaman önemlidir. Kadronuzdaki yıldızlarla yan yana oynamak isterim. Sezon bitince yeniden görüşelim" diye söz verdiği kaydedildi.

REYES DE LİSTEDE DURUYOR
Forlan'dan önümüzdeki sezon için söz alan Siyah-Beyazlılar'ın hedefinde yer alan bir başka isminse Reyes olduğu kaydedildi. Önceliği Forlan'a veren Beşiktaş'ın, şartlar uygun hale gelirse Reyes'i de kadrosuna katmanın planlarını yaptığı ifade edildi.

DIEGO FORLAN KİMDİR?
19 Mayıs 1979 Montevideo doğumlu olan Diego Martin Forlan Corazo, profesyonel futbol kariyerine 1998 yılında Independiente'de başladı... 4 sezon formasını giydiği Arjantin kulübünde 80 maçta 37 gol atan Forlan, bu performansı sonrası Manchester United'a transfer oldu. İngiliz ekibinde bekleneni veremeyen Uruguaylı yıldız, 2004'te Villarreal'in yolunu tuttu. La Liga'da kendini bulan Forlan, 106 maçta 54 gol atmayı başardı. Forlan, 3 yıldır oynadığı Atletico Madrid'de ise 102 maçta fileleri tam 66 kez havalandırdı