Gövde gösterisi

Quaresma, Guti, Simao, Almeida'lı kadrosuyla kendisini ispat etmeyi amaçlayan Beşiktaş'la, Fener maçı öncesi moral bulmak isteyen Trabzon kupada kapışacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2011 Güncelleme 26 Ocak 2011, 02:34
Gövde gösterisi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Kupada bir üst tura çıkmak isteyen her iki ekip de aynı zamanda alınacak bir galibiyetle kendisini ispat etmek istiyor.

TESADÜF DEĞİL!
Sezonun ikinci yarısına Bucaspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Siyah-Beyazlılar'da amaç, "Buca'yı yenmek önemli değil" yönündeki eleştirilere Trabzonspor'u yenerek cevap vermek. Siyah- Beyazllar'ın Alman teknik adamı Bernd Schuster de, Bucaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Lig liderine karşı ne yapacağımızı göreceğiz" diyerek Trabzon maçının kendileri için ne kadar önemli olduğunun altını çizmişti.

YILDIZLARA KARŞI!
Ziraat Türkiye Kupası'nda turlamak için kendisine beraberlik bile yetecek olan Trabzonspor ise Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yapacağı zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş'ı yenerek moral bulmak istiyor. Bordo-Mavili takımda amaç yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ı İstanbul'da yenerek gözdağı vermek.

OYUNCULAR SABIRSIZ
Her iki takım oyuncularının da karşılaşmaya konsantrasyonlarının üst düzeyde olduğu öğrenildi. Kendilerini göstermek isteyen Siyah-Beyazlı ve Bordo-Mavili oyuncular, maçınbaşlama saatini iple çekiyor.

KULAKLAR MANİSA'DA!
Türkiye Kupası B Grubu'nda Beşiktaş ve Trabzon'un yanında G.Antep BŞB'nin de şansı var. Beşiktaş, puan kaybında Manisa'nın Belediye'yi yenmesini bekleyecek. Trabzonspor'a 1 puan yetiyor.